En un ambient rústic agradable amb contrastos sorprenents com les grans llums del sostre i el color de les parets que contrasten en la pedra vista i detalls de bon gust com els antics morters de marbre, trobem una oferta culinària tradicional catalana de la zona. Una cuina amb productes de proximitat i temporada, on destaquen les cassoles a l’estil de l’àvia i sobretot les carns rostides en una gran brasa situada dins del menjador i cuinades davant dels clients. Tenen un menú per 26 euros tot inclòs, a més de la "calçotada" en temporada per 36.

entrada

En la nostra visita recent hem degustat 1 teula de calçots, tendres i dolços, mullats amb la tradicional salsa molt aconseguida. Hem provat també els canelons amb beixamel i curiosament acompanyats d'una melmelada de tomàquet, molt bons a l'igual dels peus de porc, excel·lents. també la "esqueixada" de bacallà, potser massa dessalat per al nostre gust i els cargols dolços i picants. De postres unes riques tòfunes artesanes de xocolata i avellanes, gelat de torró i músic (fruits secs amb un porronet de vi). A destacar el vi de la casa, Capitol, dels cellers Padró, de Bràfim, amb Ull de Llebre i Merlot, D.O. Tarragona i l'aperitiu amb olives farcides, patates xips i "fuet", ben presentat i que pot completar-se amb un vermut de poble d'un petit barril situat a l'entrada del menjador. Bona relació qualitat/preu. Aparcament gratuït proper. Servei familiar i molt amable.

El restaurant ocupa l’antic castell del municipi, situat al costat de la plaça major. Disposa de salons rústics decorats curiosament de manera senzilla, així com d’una agradable terrassa, pel bon temps, amb vista al poble i a la comarca. A l’entrada, dóna la benvinguda una antiga premsa i un cup que es pot contemplar a través d’un vidre. El menjador principal té una capacitat per fins a 60 comensals.

Des de fa uns 4 anys el matrimoni Lluís Ramon Maideu i Josefa Pulido porten aquest establiment, ell com a xef i ella a les sales. El celler té una dotzena de referències.

 

Carrer de Peralta, 3 (43886) Renau. Tel.: 977 62 05 96 i 620 47 79 52. Obre diumenges, dilluns i dijous de 10 a 17 hores per esmorzars i menjars i divendres i dissabtes de 10 a 23 hores. Tancament setmanal: dimarts i dimecres (obre per encàrrec de grups especialment en temporada de calçotades). Master Card, 6000 i Visa. Terrassa. 2 menjadors privats, un per 10 i l’altre 60 comensals. lestinesderenau@gmail.com Web: www.http://www.xn--restaurantcalotada-kvb.cat/fitxa/Les_Tines_de_Renau/abc/10.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross