La filosofia de cuina del Hofmann fusiona estils i tècniques entre lo tradicional i l’avantguardista. Una gastronomia d’arrels mediterrànies inspirades en plats tradicionals catalans i basada en una curada selecció de les matèries primeres. Ubicat a la zona alta de Barcelona, el restaurant compta amb una sala principal i amb dos menjadors privats amb capacitat de 7 a 10 persones. Un ambient acollidor i elegant on l’essència detallista de Mey Hofmann està molt present en cada racó de l’establiment i fa honor del tracte tan proper amb els clients.

P1016328 copia.JPG

Mey Hofmann

Mey va descobrir la seva passió per la cuina des que era nena i la va compaginar amb els estudis. Després del seu aprenentatge en les millors escoles i cuines de tot Europa va sentir la necessitat de compartir l'experiència i vivències adquirides. Guardonada amb una estrella Michelin el 2004, al llarg dels seus anys d'experiència ha guanyat el reconeixement del món culinari internacional. L’any 1992 va obrir el restaurant Hofmann, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga del 1800, al carrer Argenteria, 74-78. Des d’octubre del 2007 el restaurant es va traslladar al carrer la Granada del Penedès, tot i que l’Escola continua en l’antic emplaçament.

P1016333 copia.JPG

Menjador

Dirigeix la sala Joan Muñoz que també té cura de l’ampli celler amb unes 230 varietats. Disposa de 4 varietats de pa d’elaboració pròpia. Entre les especialitats de la carta podem destacar la coca de sardines a la brasa estil mediterrani, 15,00; caneló de vedella amb foie, crema trufada de formatge i teula cruixent, 21,00; llamàntol en cocotte amb ragout d’hortalisses i el seu suc, 37,00; carré rostit amb albergínia farcida de formatge i crema d’albergínia fumada, 34,00; filet de vedella, migas de pa, foie i salsa de vi, 36,00. Les postres són delicioses, hi ha molta varietat i originalitat: La burguer dolça by Hofmann, xocolata blanca torrada, “french fries” de llimona 12,00; la bola sorpresa, xocolata, praliné d’avellana i gelat de conyac, 12,00; tarta tatin, gelat de crème fraiche, crema de caramel i pasta de mil full planxada, 12,00. A part de la carta hi ha dos menús (begudes a part): Els Clàssics del Hofmann, 68,00 i la Proposta del dia (només migdia), 46,00.

Adreça: La Granada del Penedès, 14-16. (08006). Barcelona. Tel.: 93 218 71 65. Horari de 13,30 a 15,45 i de 21,00 a 23,00. Dissabtes per la nit. Tanca diumenge, agost i Setmana Santa. Capacitat per a 50-60 comensals. American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: restaurante@hofmann-bcn.com. Web: www.hofmann-bcn.com.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross