En una casa modernista, un autèntic palauet, de la part alta de Barcelona, Martiniano Palomero va obrir l’any 1986 aquest restaurant, que n’és el més destacat dels que té el Grup a Barcelona.

Un espai certament meravellós pel delicte de la cultura i la gastronomia, en el qual podem gaudir de l’autèntic lletó rostit al forn de llenya acompanyat de bones verdures i productes naturals. Cuina castellana tradicional i típica de Burgos i Segòvia, elaborada amb tots els ets i uts d’aquelles zones. Fins i tot el pa “Coca d'oli” el porten d’Aranda de Duero i el serveixen calentet i cruixent.

DSC04647 copia.JPG

Fachada Tibidabo copia 2.jpg

Façana Tibidabo

_W5P9504 copia 2

Menjador

Dirigit per Ana Ferrete Vázquez, l’establiment disposa de diversos menjadors amb decoració castellana i una capacitat per fins a 400 comensals. El celler ofereix unes 50 referències de vins i cavis. El vi de la casa és Vega Izán Jove (D.O. Ribera de Duero), 14,50.

Entre les especialitats cal destacar: Entrada castellana (xoriço, botifarra, picadillo i pebrots del Piquillo), 15,90; croquetes suaus de botifarra amb crema de pebrots del Piquillo, 7,85; ració de pernil ibèric de Guijuelo DOP, 21,50; ¼ de lletó (lechazo) d'Aranda de Duero IGP Castella i Lleó, 43,00; ¼ de porcell (cochinillo) de llet IGP Segòvia, 41,50; chuletillas de lechazo a la brasa, 19,90; chuletón de bou, 45,50; entrecot de vedella a la brasa, 21,25; pasta fullada de la casa amb nata i crema, 5,90; mousse de xocolata, 5,50; músic amb garapinyades de Burgos, 7,25.

També ofereix un Menú: 40,80 i un Menú degustació, 49,50. Accepta encàrrecs per portar. A destacar també la seva terrassa a l'aire lliure i els salons privats on podran organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment, ja sigui familiar o corporatiu.

La recent Fira Internacional de Turisme (FITUR), va acollir l'homenatge que l'Ajuntament d'Aranda va rendir a la família Palomero-Del Cura, propietària del grup de restauració El Asador d'Aranda, que compta amb un total de 15 locals en tota Espanya i plans d'internacionalització en marxa amb una obertura en Dubái.

A través de la restauració, la família Palomero-Del Cura, està donant a conèixer el nom de la capital ribereña per tota la geografia espanyola i al seu estel gastronòmic, el Rostit d'Aranda preparat en forn de llenya.

DSC04643 copia.JPG

Av. del Tibidabo 31 (08022). Tel.: 93 417 01 15. Horari de 13,00 a 16,30 i de 20,00 i de 23,30. Tanca del 24 al 26 de desembre i l'1 i 6 de gener. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament, aparcacotxes, terrassa i 7 menjadors per fins a 120 comensals. reservastibidabo@asadordearanda.com Web: www.asadordearanda.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross