MENJADOR

Davant del recinte emmurallat de Tossa de Mar està aquest petit restaurant amb una gran cuina gastronòmica bàsicament marinera, de Xavier Lores (1 estrella Michelin). Agradable i elegant menjador, servei acurat, celler ben assortit i una oferta amb dos menús i una selecta carta en què destaquen els arrossos i els guisats molt encertats.

MINICASOLETA D''ESPARDENYES

Aconsellem la minicazuela de "esperdenyes" i escamarlans a l'estil d'un ragoût; el mar i terra de nero en evocació d'un fricandó i l'arròs de Pals amb cabra de mar. I Com a postres, xocolata en esferes, negra i blanca. Una delícia. I amb el cafè, curiosamente servit en copeta, un assortiment de llaminadures, que et pots portar si no pots ja amb elles.

El restaurant La cuina de Can Simon ocupa una antiga casa de pescadors (rústica-elegant) construïda al nucli antic de la turística població. La casa va ser construïda al voltant del 1700 fora de les muralles del recinte històric, durant la primera expansió del poble.

NERO

El nom de l’establiment prové de la família de Maria Gelpí, els pares van regentar aquest local des dels anys 50, coincidint amb l’arribada del turisme a Tossa. Desde l’any 1988, la família Lores-Gelpí està al capdavant del negoci i treballen amb professionalitat per garantir el bon nivell gastronòmic i el tracte familiar als clients. Tot això combinat amb la història culinària de Tossa permet que es pugui dir que és un restaurant de síntesi entre modernitat i tradició.

Al comandament de la cuina està Xavier Lores, que elabora una cuina natural amb productes de qualitat, cultural, respectant els plats de la comarca i evolutiva, amb modernitat i imaginació.

POP

Dirigeix les dues sales amb una capacitat per fins a 25 comensals, el seu germà Josep M. Lores, sommelier i dedicat també a l’elaboració dels pre postres. Tenen una carta de vins escrita a pluma.

SÍPIA

Altres plats també recomenables són sípia de la costa en texturas, amb crudités de verdures i algues; pop a la llauna amb mongetes i pebre vermell; sopa caldereta de marisca mb fideos de verdures; salmó i alberginia, tot a la brasa; vedella de Girona amb arròs de muntanya.

També ofereix dos menús. El Menú Tradició, 69,50 i el Menú Compromís, 98,00.

 

Portal, 24. (17320) Tossa de Mar. Tel. 972 34 12 69. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30. Tanca d’octubre a març: diumenge nit, dilluns i dimarts excepte festius; d’abril a setembre: dilluns excepte agost i festius. Vacances del 14 al 6 de febrer i del 11 al 22 de novembre. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Capacitat per a 22 comensals. Aparcament. Correu electrònic: restaurantcansimon@gmail.com. Web: www.lacuinadecansimon.com.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross