Situat enfront de l’entrada de la Fira Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat, aquest hotel és el primer a l’àrea metropolitana de Barcelona de la cadena Santos. Gaudeix d’una singular i espectacular construcció, obra del prestigiós arquitecte japonès, Toyo Ito, ocupant un edifici de nova construcció de 24 plantes, en forma de flor de lotus, de color vermell, que pel seu atrevit disseny futurista ha passat a formar part del skyline de la Ciutat comtal.

FAÇANA PORTA FIRA.jpg

Ofereix 311 habitacions totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, televisió amb canal satèl·lit, caixa forta, barnús, telèfon directe, pany electrònic, Wi-Fi i assecador de cabell. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. Inaugurat el mes de febrer del 2010. El preu de l’habitació doble és de 90/150 euros/dia, segons temporada.

HABITACIÓ1808.jpg

Amb la categoria de 4 estrelles Superior, l’hotel està dirigit per Oscar Bermejo i disposa a la planta 17 d’una zona wellness, amb dutxa de contrastos, sauna, cabines de massatges i gimnàs. També té un complet business center, pàrquing tancat subterrani, heliport al terrat, sales de convencions, amb capacitat per fins a 1.000 persones, preparades per a qualsevol tipus d’esdeveniment.

A destacar el jardí japonès a la plataforma que rodeja l’edifici, un espectacular hall amb gravats del projecte del propi arquitecte i restaurant: Spiral.

Spiral és el restaurant gastronòmic de l’hotel Santos Porta Fira, que ofereix una línia de cuina mediterrània i creativa, a càrrec del xef Samuel Aguilera. El menjador, és ampli i lluminós, amb una capacitat per fins a 50 comensals; la seva decoració és minimalista i el dirigeix Raul Coronel. Té 4 varietats de pa. A la carta de vins hi ha unes 30 referències. El vi de la casa és de Bot (D.O Terra Alta).

SPIRAL MENJADOR.jpg

Entre les seves especialitats de la carta cal tenir en compte el risotto de camembert, tòfona, trompetes de la mort i cecina de León, 16,00; foie mi cuit amb garrampinyades, maduixots i formatge de cabra, 17,00; tataki de tonyina Yellow finn amb caneló de mango, manchego i citronella, 20,00; l’autèntic steak tartar de vedella amb patata fregida tradicional i el seu cruixent, 20,00; i, a l’hora de les postres, el nostre impressionant Ferrero Rocher, 8,50; mousse de xocolata blanca en textures i sorbet de fruita de la passió, 5,50.

El restaurant també inclou un menú degustació per 42,00 euros. No tanca cap dia i el seu horari és de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. El servei és molt amable i diligent.

Adreça: Plaça Europa, 45-47. (08908) Hospitalet de Llobregat. Tel.: 93 297 35 00. No tanca. American Express, 4B, Diners, Marter Card i Visa. Pertany a la cadena Hoteles Santos. Correu electrònic: hotelportafira@h-santos.com. Web: www.hotelbarcelonaportafira.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross