El restaurant El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar ens ha fet arribar el menú que ha preparat en motiu de la celebració de les V Jornades Gastronòmiques de la tonyina roja del mediterrani a L’Ametlla de Mar, que es desenvoluparan del 29 d’Abril a l’1 de Maig.

Aquest exquisit menú seguirà oferint-se durant tota la primera quinzena de Maig. Una cita obligada pels bons amants de la tonyina roja, en el millor restaurant d’aquesta localitat marinera, coneguda també com La Cala. Les places són molt limitades, cal reservar al 977 45 64 04.

TONYINA ROJA

Tots els plats que conformen el menú seran elaborats amb Tonyina Premium Balfego:

El nostre vermut especial de benvinguda, acompanyat amb cervesa d’arròs dels Segadors del Delta. Olives japoneses (Edamames). Chips de tonyina amb sal de llimona de les Salines del Delta. Paté de tonyina artesanal en escabetx. Degustació de makis de llom (Maguro) i niguiris de ventresca (Toro), elaborat amb arròs Nomen especial per a sushi. El rei de la casa: Tàrtar de tonyina amb diferents caviars i macerat amb salsa de soja japonesa. Presa Ibèrica de tonyina a la brasa amb salsa de ceps. Cassoleta de arròs Bomba Nomen, amb morrillo (clatellera) de tonyina i cuetes de llagostí. Postres: Assortiment Japonès especial, acompanyat amb un xarrup de licor d’arròs dels Segadors del Delta.

Dinar maridatge: vi blanc Aucalà, D.O. Terra Alta (Garnatxa Blanca). Preu: 65,00 € (10 % IVA inclòs) per persona.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross