Si busquem un petit hotel familiar en una zona tranquil·la envoltada de pins prop del centre de Platja d’Aro i a només 50 m de la immensa platja de la Costa Brava, el destí pot ser NM Suites.

L’hotel, dirigit per Montse Closas, té una arquitectura minimalista i es pot considerar un oasis dins d’aquesta popular població del litoral gironí. Inaugurat l’any 2002 després de la transformació dels Apartaments Nurimar (1960) aquest hotel ha portat a terme les darreres reformes l’any 2008, adaptant-lo a un nou concepte d'establiment hoteler amb l’objectiu de trobar l'equilibri ideal entre personalitat i sobrietat, qualitat i senzillesa, atenció i espontaneïtat. Disposa d’un total de 32 habitacions i 7 suites, amb terrassa, aire condicionat, caixa forta, assecador de cabell i pany electrònic. A les suites hi ha barnussos i 3 habitacions estan habilitades per a discapacitats. Té wifi gratuït en tot l’hotel. El preu de l’habitació doble va de 80 a 350 euros/dia.

DSC03772

Cal destacar que les habitacions estan pensades per a famílies què busquen un espai íntim o per qui desitja exclusivitat, amb tres propostes diferents i un únic resultat, la millor estada, el millor silenci i el millor record. Així trobem les NM suites (16 habitacions familiars), NM Village (16 habitacions dobles i 1 suite) i NM Art (6 suites).

L’hotel compte també amb parking propi tancat i al aire lliure, piscina exterior envoltada de jardí amb gespa i pins, sala de convencions i el restaurant: Sa Cova.

El menjador està en la planta baixa de l’establiment al costat de la recepció i del jardí amb la piscina i té una decoració minimalista, clàssica, amb una capacitat per a uns 80 comensals. El xef, David Lamana, ofereix una línia de cuina autòctona i d’autor, amb una carta que inclou suggeriments segons les compres del mercat, menú i menú degustació. La direcció de sala està a càrrec de Monts Guinart.

Entre les especialitats podem esmentar la crema de carbassa amb ou potxat, oli de tòfona i foie poile, 14,50; coca de verdures a la planxa amb formatge de cabra gratinat, 11,75; fideuà de sípia amb la seva tinta, cloïsses i llagostins, 17,75; amanida de cuixetes de guatlla i cítrics, 14,35 filet de vedella amb salsa de cafè i xocolata, 19,95; rap de la costa amb gamba de Palamós, parmentier de suquet i escuma de marisc, 20,45; premsat de peu de porc i botifarra amb calamars i cargols, 17,75; tataki de tonyina amb suau escabetx de bolets, 18,75; i com a postres, flam de ratafia, 4,95; couland de xocolata amb el seu gelat, 5,60; dolç de moniato amb mousse de formatge fresc, 5,20. El vi la casa és el Baleta Espelt (D.O.Empordà), 10,60.

DSC03770

Onze de setembre,70. (17250). Tel.: 972 82 57 70. Fax: 972 82 65 02. No tanca. American Express, 4B, Master Card i Visa. Correu electrònic: nm-suites@nm-suites.com Web. www.nm-suites.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross