El restaurant ocupa els baixos d’un edifici que fa xamfrà, davant del Fòrum Romà, de Tarragona, a dues passes del Mercat Central. L’establiment va néixer gràcies a la il·lusió i esforç per la gastronomia del jove tarragoní Nacho Pous. Ell és enginyer i després d’exercir 5 anys va decidir obrir un restaurant nou a Tarragona i va començar a buscar locals per la Rambla, fins que va trobar aquest, amb unes vistes magnífiques del Fòrum des del menjador del primer pis. La decoració del local és actual i minimalista. El tracte és personalitzat, molt amable i professional. La filosofia de l’establiment és la d’oferir un lloc còmode per poder menjar molt bé, en un entorn agradable i relaxant, amb bona relació qualitat/preu.

12000923_10207199568568122_7500400745354721846_o

12002376_10207199564528021_7798645918314671926_o

La seva cuina és mediterrània i de mercat, molt ben realitzada, una cuina tradicional i popular, animada amb tocs més actuals, basada en bons productes. El restaurant treballa sobre el preu d’un menú, que és de 15,45 euros, migdies de dilluns a divendres i 21,50 euros, nits, dissabtes, vigílies i festius, el que els comensals trien d’una varietat de primers plats, segons i postres, alguns dels quals porten suplement. També ofereix menú degustació, per encàrrec, 28,00 euros. El celler està ben sortit, amb unes 60 referències de vins i caves. Entre les especialitats que els comensals poden triar cal destacar ventresca de tonyina vermella extra del Mediterrani en escabetx suau amb taronja; risotto xdF amb llàgrimes ibèriques, ceps, tòfona negra, manchego, cheddar i formatge reserva D.O. Zamora; cassoleta xdF amb calamars i xipirons; daus de bacallà d’Islàndia amb salsa de tomàquet xdF, crema d’alls cremats, pernil ibèric de gla i poma; burger xdF amb vedella 100% Black Angus amb brie, ceba confitada, foie, poma, figues i Pedro Ximémez; i com a postres, els nostres Werther’s originals, tòfones cruixents del 70% de cacao amb taronja i Grand Marnier; tòfones de Santa Tecla amb Chartreusse; tòfones de xocolata blanca amb coco i ron; choco-obsesión amb crema de cítrics. Apuntem finalment que el restaurant participa cada any en el concurs de tapes que se celebra a la ciutat de Tarragna i quasi sempre queda el número 1 (de 9 l’ha guanyat 7 vegades).

12002600_10207199568008108_4818065061863254413_o

Lleida, 17-19. (43003). Tel.: 977 24 71 16. Fax: 93 298 95 11. Tanca diumenge tot el dia i dilluns nit. Correu electrònic: info@xdfrestaurant.com. Web: www.xdfrestaurant.com.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross