Hotel boutique a Barcelona, de 4 estrelles, situat en un carrer tranquil als peus de la famosa muntanya de Montjuïc, a la zona del Paral·lel, molt a prop del port. Ofereix 78 habitaciones i 4 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satélite, barnús, sabatilles, assecador de cabell pany electrònic, servei d’habitacions 24 hores, llits king-size 180x200, connexió wi-fi, ampolla d'aigua; cafè i te. Preu de l’habitació doble: 100/160 euros/dia.

SALA D'ESTAR

Les habitacions àmplies i lluminoses en un ambient elegant d'estil art-deco i ofereix un servei d'alta qualitat i estan equipades amb la tecnologia moderna i tenen una decoració de disseny temàtic i finestres panoràmiques des del terra al sostre de l'habitació. Així per exemple l'hoste troba a la planta dels "moviments artístics, l'habitació de l'" Cubisme ", amb una petita descripció del període de Cubisme i les imatges relacionades amb aquest moviment decorant l'estada. El dirigeix Iris Izcara.

TERRASSA

A destacar el seu spa, amb piscina interior, gimnàs, jacuzzi, cascada, coll de cigne, font de gel, dutxa de contrastos, etc., a més de l'àrea de relax i una amplíssima gamma i tractaments i massatges relaxants i esportius realitzats per personal especialitzat i la seva restaurant Terroir. Disposa també de pàrquing propio cerrado, sala de convencions, lounge, bar i cafeteria.

630 TERROIR

El restaurant gastronòmic Terroir, amb un innovador i insòlit concepte de restauració ecològica,  compta amb el seu propi hort a la terrassa jardí de l'establiment. Els xefs Miquel Guimerà i Xavi Lahuerta treballen amb productes de cultiu exclusivament orgànic i alimentació natural, sense additius ni tractaments, controlats genèticament i manipulats amb tota garantia fins a la taula. És cuina mediterrània & hort urbà. Miquel Guimerà també va obtenir el premi Gastronia al restaurant El Racó de la Cala, de Tarragona, el 2001 i va ser designat "Xef de l'any 2005", al costat de Xavier Andreu, al mateix restaurant. Dirigeix la sala, que té decoración vintatge i capacitat per a uns 60 comensals, Jackie Jordan. El comensal pot triar menjar a l'aire lliure al costat dels cultius i les plantes o al menjador de l'interior. Celler amb 40 referències de vins.

IMG_1897

Les especialitatsde la carta son les patates braves del Terroir, 6,00; amanida orgànica amb fruits vermells i formatge fresc, 8,00; gaspatxo de cireres i gamba vermella, 10,00; vedella amb jardí de mini verduretes i vegetals, 20,00; donats de lluç amb maionesa de wasabi, 16,00; secret ibèric amb mini carbassó i cebetes, 16,00; llobarro amb vinagreta de tomàquet i pinyons, 18,00; jardí vegetal, 16,00; escuma de iogurt amb maduixes porexpan, 6,00; crema catalana aerea, 6,00. Menú: 12,00. Menú degustació, 25,00.

BUFET ESMORZARS

Palaudàries, 26. (08004) Barcelona. Tel .: 93 442 06 66. No tanca. American Express, 4B, Mastercard, 6000 i Visa. Correu electrònic: info@hotelgrums.com web www.hotelgrumsbarcelona.com

 

 

 

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross