L’estiu arriba i des d’AG Planning ho han volgut celebrar amb els tarragonins organitzant un l’AfterWork Tropic Paradise que va tenir lloc ahir, dia 15 de juny des de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit al magnífic jardí de la Casa Joan Miret.

La beautiful de la ciutat va passar una bona estona gaudint d’una selecta cocteleria, música caribenya i una exquisida, variada i amplia gastronomia molt ben presentada, en un ambient i decoració del Carib, al mateix cor de Tarragona.

Cares conegudes, xerrades disteses entre sabors tropicals a la beguda i el menjar, van inaugurar el jardí d’aquesta històrica i singular Casa del centre de la Rambla Nova, rehabilitada i gestionada per AG Planning.

En l’oferta culinària, Buffets amb Mahalo (Fulla d’endivia amb papaia, pernil i alfàbrega); Pomaikai (arròs amb pollastre i coco); Akala (Guacamole amb xips de banana). Show cooking burguer amb Maiu (Hamburguesa amb formatge i pinya); Woha Chicken (Broqueta de pollastre i pinya amb coco, llima ratllada i ceba caramel·litzada); Amanides amb Bora Bora (amanida de cranc amb salsa rosa, ou dur, blat de moro, tonyina i pinya); Tutukis (alvocat amb taronja, petits brots, maduixots i formatge fresc) i selecció de fruites tropicals.

Una gran festa que estrena l’estiu, en un vespre calorós, sota els estels, a Tarragona.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross