Amb una situació privilegiada a primera línia de la platja, El Capitán és una de les millors opcions per menjar molt bé i gaudir d'unes excel·lents vistes marines a Torredembarra.
Després d'una agradable terrassa, ideal per quan fa bon temps, entrem al menjador, molt lluminós, que té una capacitat per a només 30 persones i una decoració moderna.
Al capdavant de l'establiment hi ha el matrimoni que es reparteix les funcions: Manuel Fernández a la cuina i Mónika Jordi, a la sala. Ells l'estiu del 2007 van obrir aquest restaurant que ofereix un tipus de cuina mediterrània amb tocs creatius, ben elaborada i basada en el bon producte de temporada. El nombre de referències de la seva carta de vins és de 50.
Comencem el menú amb un pica pica a base de bons calamars a la romana; pop a la brasa amb parmentier, ou escalfat i "allioli" de pebre vermell de Vera; fresquíssims llagostins de Sant Carles de la Ràpita al vapor amb algues i maionesa de wasabi; amanida de tomàquet i ventresca; i bou de mar. De plat fort, una excel·lent orada a la sal amb oli d'oliva arbequina, 16,00; i de postres d'escuma de crema catalana; pastís casolà de formatge amb fruits vermells; i couland de xocolata amb gelat d'avellanes.
Un dinar deliciós amb vistes al mar, a dues passes de la platja. El restaurant també ofereix un menú de cap de setmana, per 26 euros, que ofereix tres plats i postres. I el menú nocturn "Roca Foradada", amb 5 platets i postres, per 24 euros. Servei familiar, molt amable. Recomanat.
Passeig Rafael de Campalans, 11. (43830) Torredembarra. Tel .: 977 64 49 83. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00-23,00. Tanca les nits de diumenge a dimecres. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: elcapitantorredembarra@gmail.com Web: www. restaurantelcapitan.com