Obert en 2014, en el marc de l'hotel NH Constança, configura un agradable i lluminós menjador, sota la direcció de Marc Porta, amb decoració de trattoria per 45 comensals. El restaurant, propietat d'Andrea Tumbarello, ofereix una autèntica i molt bona cuina italiana, que elabora amb molt encert i productes d'excel·lent qualitat el xef Andre Parma. La carta de vins i caves té unes 42 referències espanyoles i italianes, a càrrec també de Porta. Sorprèn gratament la gran varietat d'oferta culinària. Per a Andrea Tumbarello, nascut en Marsala (Sicília), la gastronomia sempre ha estat molt present en la seva vida, encara que té formació d'economista. Va arribar a Espanya per primera vegada al març de 1989 de vacances, es va enamorar del país i es va establir a Madrid, mantenint el seu despatx a Milà.

12029690_10207401798903754_4142100313766458541_o

En 2005 acudeix a sopar per primera vegada al restaurant Don Giovanni, situat a 200 metres de la seva casa a Madrid i sorprès per la dolenta qualitat de la pasta sol·licita parlar amb la propietària, que li ofereix el traspàs del local; ho accepta i en un temps rècord passa de client a cuiner de Don Giovanni, i finalment es queda amb la trattoria en propietat. Decideix abandonar el seu despatx a Milà per dedicar-se en cos i ànima a aquest restaurant del districte del Retiro. El “sabor Tumbarello” es va estendre anys més tard a Marbella i Barcelona. Conegut com el “rei de la tòfona”, Andrea compta amb la seva pròpia línia de productes basats en aquest fong (sal, mel, mantega, caviar, crema de boletus, bombons…). Un altre segell que li distingeix és el seu carro d'olis, amb més de 40 varietats diferents, entre espanyols i italians. Així mateix els seus restaurants disposen de 20 tipus de sals procedents de tot el món, alguns vinagres d'excel·lent qualitat i un assortiment d'embotits italians que són tallats amb una llegendària màquina Berkel. Especialitats i preus: Milfulles Constança, 15,20; ou millesimé, 21,50, burrata pugliese, 14,50; spaghetti a la carbonara l’originale,12,90; tagliatelle amb tòfona negra, 21,40; spaghetti bosconara, 30,00; tagliata amb parmesano i rècula, 24,90; linguine al cartoccio, 40,00; tiramisú, 6,40; panna cotta, 6,40; mousse de formatge amb mel de tòfona preu, 6,40. Menú del dia, 22,00. Menú degustació, 53,00. Vi de la casa, Branciforti, 19,00.

12052555_10207401799903779_8605320644493389488_o

Adreça: C/ Déu i Mata, 69-99 (08029). Tel.: 93 281 15 00. Horari: dinar de dilluns a diumenge 13:00 - 16:00; sopar de dilluns a diumenge 19:30 - 23:30. Tanca agost. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Garatge. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 50 comensals. Correu electrònic: dongiovanni.nhcollectionconstanza@nh-hotels.com . Web: http://www.dongiovanni.es/

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross