basics-rebosteria-small

Aquest llibre de Cossetània, escrit per Elisa Calcagno, presenta 26 receptes base de la rebosteria, que permeten elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base són aquelles que proveeixen la base culinària per a la creació de plats més complexos i diversos, en aquest cas basats en les postres.

 

El bescuit de xocolata, la pasta de full, el cheesecake, les trufes, la pasta ensucrada, el flam i el brioix són alguns dels exemples de receptes base que hi ha en el llibre. A partir d’aquestes, es poden crear els plaers més satisfactoris: pastís d’ametlles amb festucs i gerds, púding de xocolata i caramel, dònuts, rotllo de xocolata i maduixes, bunyols dolços, sandvitx gelat, éclairs de xocolata, i un llarg etcètera.

Un total de més de 60 receptes per aconseguir dominar l’art de la rebosteria.

L’Elisa va néixer a Córdoba, Argentina, on es va graduar en Arquitectura. Tot i això, va canviar de professió per dedicar-se a la seva passió, la pastisseria.

Fa més d’una dècada que es va mudar a Barcelona. Allí, juntament amb Sebastián, va crear Florentine Bake Shop, una de les primeres pastisseries americanes de Barcelona.

Va heretar l’entusiasme per la cuina de la seva família, i el va perfeccionar a l’École Lenôtre de París, a l’Escola de Pastisseria de Barcelona i a l’Espai Sucre, també de Barcelona.

Avui, a més de la seva feina com a pastissera, es dedica a impartir cursos i a col·laborar amb marques comercials confeccionant receptes.

En aquest llibre, l’Elisa combina la seva passió per la pastisseria amb la fotografia, una altra de les seves aficions.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross