width= 

Inaugurat el 1999, està situat en un cim de 175 metres sobre el nivell de la mar, sobre la platja de Llafranc, a la banda de l'hotel de el mateix nom, és el seu restaurant, amb unes vistes esplèndides. Ofereix una cuina de temporada que, combinant els productes de mercat, peixos, carns, arrossos, verdures o fruites, segueix fidelment la tradició culinària popular empordanesa, que elabora amb encert el xef Quim Puigpinós. L'ambient i la decoració és marinera i dirigeix ​​la sala Xavier Clotet. El celler té unes 50 varietats. Disposen d'una carta de tapes, menús temàtics tots els dies amb un producte diferent cada mes.

 

 width=

Entre les seves especialitats podem destacar la terrina de foie amb compota de poma i torrades de brioix, 18,00; pop a la gallega, 15,75; arròs mariner a la cassola amb escamarlans, 19,50; torrat d'arròs amb turbot i gambeta de Palamós, 23,50; peixos de les nostres llotges a la planxa, a l'forn, a l'all cremat, a la catalana o en suquet, 29,50; espatlla de xai sense feina a la catalana, 18,75 i com a postres, tatin de poma amb gelat de vainilla, 7,50. També ofereix un menú temàtic, 36,00 euros.

 width=

 

El vi de la casa és el Castell de Perelada Cigonyes DO Empordà-Costa Brava, 17,50.

 width=

Com hotel, disposa de 8 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. La família Figueras el va inaugurar el 1999 en un punt estratègicament situat en un lloc únic i privilegiat, sobre la Mediterrània, coronant un monticle de 175 metres, al costat de l'antic far de Sant Sebastià i unes ruïnes ibèriques, ben conservades.

 

 width=

Ocupa un antic hostal de segle XVIII, rehabilitat amb molt de gust com un petit hotel amb encant, i gaudeix d'unes vistes certament excepcionals i de totes les comoditats de la seva categoria, a més d'una gran tranquil·litat. Les habitacions han estat renovades el 2020. El dirigeix ​​Sara Domínguez. Té aparcament, saló de convencions i el restaurant El Far.

 Muntanya de Sant Sebastià, s / n. Llafranc. (17200) Palafrugell. Tel.: 972 30 16 39. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00-22,30. Tanca: de 2 de gener a 3 de febrer. American Express, Mastercard i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 3 menjadors privats per fins a 200 comensals. Correu electrònic: hotel@elfar.net. Web: www.elfar.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross