Dins dels restaurants més antics i emblemàtics de Cambrils està Casa Gallau, fundat l’any 1961 per l’avi de l’actual propietari, Manu Morell, que en la tercera generació continua oferint, amb el suport de la seva dona Vane, l’excel·lent cuina típica marinera de Cambrils.

Elaborada pel xef Antolín Hernández, la carta, que canvia cada temporada, inclou uns plats de línia tradicional en els que predominen els peixos i mariscs de la vila.

MENJADOR.JPG

Menjador

Situat al centre del barri del port, al costat d’un pàrquing públic subterrani, el restaurant té tres menjadors que estan decorats amb motius mariners i, pel bon temps, gaudeix d’una terrassa-jardí molt agradable.

EQUIP.JPG

Equip

El celler s’ubica en el soterrani, on hi ha unes 150 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Villa Edetana, 16,45.

Aquests dies participa en les 12es Jornades Municipals de la Galera presenten un menú, per 35 euros, que consta d’aperitiu, croquetes de galera; entrants, tempura de calçots amb romesco de galera i raviolis de ‘wanton’ farcit de galera, carxofes i calçots amb fumet negre de galera; plat principal, arròs de galeres amb carxofes; i de postres, crep farcit de poma al forn amb gelat de vainilla. Inclou vi Solà fred blanc D.O. Montsant, aigua mineral i cafè.

Però l’oferta culinària actual de Casa Gallau és molt amplia i saborosa i inclou també especialitats com tonyina vermella en suau escabetx, escamarlanets amb ceba caramel·litzada i tomàquet natural; tataki de tonyina vermella amb alvocat i caramel de soja; llenguado guisat a l'all cremat i mongetes els calamarcets de platja amb foie, el turbot al forn o a la planxa amb patates, la caldereta de llagosta amb arròs i patata, cua de rap gratinat amb l’allioli, i a l’hora de les postres, els gelats casolans; marronet de nous amb gelat de vainilla ; creps suzette, entre d’altres. També té un menú gastronòmic per 35,00 euros.

És aconsellable, com fan la majoria dels seus clients habituals, deixar-se aconsellar segons allò que s’ha comprat a la llotja.

ARRÒS DE GALERES.JPG

Arròs de galeres

CALÇOTS AMB ROMESCO DE GALERA.JPG

Calçots

Pescadors, 25. (43850) Tels.: 977 36 02 61. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Obert tots els dies. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 2 terrasses. Capacitat per a 65 comensals més, a l’estiu, 80 a la terrassa. Admet gossos. Correu electrònic: restaurant@casagallau.com. Web: www.casagallau.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross