Des de que l’Albert Álvarez, a l’any 2011, va agafar la direcció del restaurant Carbayu, l’establiment ubicat en una antiga casa senyorial de 1750 que va ser de la Marquesa del Morell, coneguda com “La Dolça”, al centre de la població, s’ha situat en una referència gastronòmica molt recomanable.

COMEDOR CON ESPEJO.JPG

Carbayu, paraula d’origen asturià que significa una espècie de roure d’Astúries, ofereix actualment una exquisida i aconseguida línia de cuina clàssica mediterrània amb productes de proximitat, el peix i marisc del Port de Cambrils i totes les verdures són d’agricultura km. 0 i de temporada. Les carns, que són excel·lents procedeixen de la vall d’Esla (Lleó).

L’immoble està distribuït en 3 menjadors, el de planta baixa per a uns 80 comensals i dos al primer pis, per a15 i 22 comensals, a més d’una terrassa coberta per a 30 persones i una altre descoberta per a 90 persones.

Els diferents menjadors tenen una decoració d’estil clàssic francès molt agradable, amb detalls que ens recorden a l’època amb uns escuts de pedra, les llums, la llar de foc, les flors, el mobiliari, etc. Els menjadors privats del primer pis certament resulten molt caquetons i familiars. També cal destacar el servei, en tot moment, cordial i atent amb els comensals.

El celler és molt extens amb unes 135 referències de vins i caves, amb marques i anyades importants.

La carta consta només d’un menú a preu fix, diari de 13,90 euros i de cap de setmana 22,50 euros, amb gran varietat de plats, alguns amb suplement. En la nostra darrera visita vam assaborir unes croquetes de pernil ibèric amb llet fresca de caserio; creps farcides de cranc; copa de pop a la brasa amb boniato blanc i groc; tonyina vermella macerada amb soja i tòfona, olis de pebrots del piquillo; “chuletón” de bou macerat durant 40 dies amb soja i grosella; sorbet de llimona amb fruites del bosc; pastís casolà de crema i rovell torrat. Tot boníssim.

Amant dels detalls i l’exquisidesa, l’Albert organitza periòdicament sopars maridats amb cellers de gran prestigi d’Espanya, com la de Vega Sicilia.

Plaça de la Font, 16 (43760) El Morell. Tel.: 977 84 20 90. Horari de 13,00 a 16,30 i de 20,00 a 00,00 hores. Tanca diumenge nit. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa i 2 menjadors privats per fins a 30 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: carbayurestaurant@gmail.es. Web: www.restaurantcarbayu.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross