L'elegància i distinció del restaurant Can Bosch, s'observa en cada racó i molts detalls del menjador. Es respira al local el Mediterrani i la terra en la qual estem, Cambrils. Els quadres a les parets ens porten a la població. A cada taula, de notable amplitud i agradable separació entre elles, d'estovalles immaculades, amb tovallons brodats amb la “B”, una peça ens recorda els fonaments d'aquesta cuina que assaborirem, oli, avellanes, rap... una magnífica cuina localista que ens portarà a degustar la màxima esquisidesa amb les elaboracions de Joan Bosch i el seu fill Arnau, amb el suport d'un formidable equip als fogons. Montse, l'esposa de Joan, amb la seva amabilitat i delicadesa, dirigeix un servei professional i molt diligent, sempre atent al comensal.
Una cuina que parteix de la tradició culinària de la població però que sense perdre les arrels sap endinsar-se en avançades tècniques avanguardistas de l'alta cuina, destacant sempre el protagonisme del producte de temporada de la zona. 

11084165_10206070713067440_236650456117728701_o

Un menú degustació que podem probar en aquesta primavera i que ens ha portat a les estrelles com la què té el restaurant des de fa molts anys s'inicia amb els snacks de la casa: Ceba i arròs, i oliva negra i mandioca. Segueix la caixa de fusta amb: Cruixent de permassà, magdalena de Rocafort amb olivada, foie rebossat amb morecs, i àniet de salmó. Continua amb: Pop a la brasa amb parmentier de patata i maionesa d’oli negre; caviar de pèssols de Cambrils amb xips de carxofa; i ravioli de llamàntol amb emulsió yodada de Noli Prat i caviar de soja. I culmina amb: Arròs de nyores amb esperdenyes arrebossades; i corvall en papillot amb mantega Cafè de París, verduretes saltades i pil pil de plàcton. De postres: Crema de fruita de la passió, yogurt i xocolata blanca amb fruita fresca i gelat de yogurt, menta i romaní; i crema de xocolata i avellanes cruixent i pa de passic de garrofa i gelat d’avellanes i xocolata. De petits fours per acompanyar el cafè: Finacier de coco i xocolata, crispetes caramelitzades amb mantega de cacahuet, roca de xocolata negra, macaró de llimona, i gelatina de fruits vermells i mascapone.
Tot això regat amb Flor de nit 2013, DO Terra Alta, aconsellat pel sommelier Manel Subirà d’entre les 1.200 referències del celler.

11083818_10206070706387273_8618673130905207049_o
Un restaurant en el qual tothom surt molt feliç. El numero 1 de la Costa Daurada.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross