Amb la incorporació en els darrers anys a la cuina de Can Bosch, de Cambrils, de l’Arnau, fill dels propietaris, aquest restaurant que en aquest any ha realitzat millores en les seves instal·lacions i en té projectades d’altres per dur a terme properament, està dissenyant una gran projecció de futur culminant un brillantíssim passat i un excels moment actual.

Fa pocs mesos donàvem la notícia que la Acadèmia Catalana de Gastronòmica atorgava el “Premi al cuiner jove i emprenedor” a Arnau Bosch, perquè, després de tres generacions i seguint les directrius del seu pare, Joan Bosch, ha sabut continuar en aquest projecte respectant la tradició culinària del país, però amb la vista posada en una constant renovació. També ha destacat l'Acadèmia com la seva cuina, de base mediterrània i de mercat, ha evolucionat de cuina marinera a cuina avantguardista i d'autor, sense oblidar la tradició culinària catalana.

Can Bosch és un dels restaurants on sempre acudeixes amb la il·lusió de veure amb què és capaç de sorprendre’t en les seves esplèndides elaboracions de cuina mediterrània i d’autor, els protagonistes de les quals són principalment els productes del mar. Una carta de cuina creativa i inquieta, però a la vegada també amb plats de cuina clàssica i tradicional, sempre impecable, en la que els protagonistes són els peixos i el marisc del nostra mar.

Per això ocupa l’elit dels millors restaurants de les comarques tarragonines i des del 1984 té l’estrella Michelin i un 9/10 a la Guia Gourmand. L’esposa del patró, Montserrat Costa, té cura del menjador que té un marc esplèndid. Important celler, a l’atenció del sommelier Manel Subirà, amb més de 1.200 referències. Té 5 varietats de pa d’elaboració pròpia.

I entre les seves especialitats de la carta podem destacar calamar cuit a baixa temperatura, amb la seva tinta, escamarlans i carxofa cruixent, 27,00; pop a la brasa amb parmantier de patata i emulsió d all negre i mostassa feta a casa, 21,00; espardenyes de la costa arrebossades, 39,00; lluerna, hummus de llenties, col llombarda encurtida i caputxina de trompeta, 30,00; llamàntol del país a la planxa amb arròs negre, 37,00; rap a les brases amb carxofes, remolatxa i emulsió d’arbequina al romaní, 29,00; crema de llimona, yuzu, bescuit de llima, sorbet de mandarina i perles de passió, 10,00; avellana, garrofa i xocolata, 10’75; cremós de xocolata amb llet al caramel, escuma de plàtan i gelat de vainilla burbon, 10’75.

També ofereix un menú pica pica per 38,00 euros, un menú degustació per 67,00 i el menú del mar, per 85,00. El vi de la casa recomanat és Les Brugueres 2013.

Jaume I, 19. (43850) Tel.: 977 36 00 19. Cambrils. Horari: de 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. Tanca diumenge nit, dilluns i del 22 de desembre al 31 de gener. American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Menjador privat per fins a 22 comensals. Capacitat del menjador per a 55 comensals. Correu electrònic: restaurant@canbosch.com. Web: www.canbosch.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross