Quan a l’estiu arriba el vespre i la xafogor del dia ens donar un respir, que millor que una bona terrassa per compartir i degustar bones tapes i platillos de qualitat, amb un bon vi blanc o rosat de les nostres comarques?
Volem recomanar la terrassa d’Altafulla Mar Hotel, situat a la zona d’Altafulla Platja,un moderníssim establiment hoteler que va obrir les portes per primera vegada l'any 2015 que compta des del seu inici amb el xef Bernat Cañellas, que ofereix tota la seva brillantor en tapetes i platets que elabora al Gastrobar 1321, situat prop del vestíbul de l'hotel i que gaudeix també d'entrada independent.
En aquest destacat espai gastronòmic molt agradable i tranquil el comensal té una àmplia varietat de suggerents delícies culinàries d'una carta que comprèn els apartats de platillos per compartir, platillos freds, plats calents, racions i postres.
Entre les especialitats, coca d’albergínia fumada, 7,00; foie mi cuit, 9,00; tàrtar de vedella o de llobarro, 8,00; cloïsses fresques, 10,50; bacallà amb patata violeta, 11,50; “callos” de vedella tradicionals i picants, 7,00; arròs cremós, 11,50; rèmol al vapor, 12,90; jarret de vedella amb pastanaga, 9,50; porc confitat, 12,90; com a postres, textures de xocolata, 4,80; cireres cremoses, 4,80; ron cola (galeta de mascabado, granissat de cola, biscuit glace i crema de cafè), 4,80; fritura dolça (bunyols de xocolata i plàtan), 4,80.
El servei és molt amable i està sota la direcció d’en Jordi Jané. I des d’aquest estiu han obert també una altra terrassa amb el nom de Suko,- Sushi Bar & Take Away-, de cuina japonesa, pels amants de les cuines orientals, on no falten el sushi, tatakis, etc. I un protagonista principal és la tonyina vermella de Balfegó.
Adreça: Via Augusta, 13-21 (43893) Altafulla. Tel.: 977 651 954. No tanca cap dia en temporada que va del 6 de maig a 1 de novembre. Aire condicionat. Web: http://www.altafullamarhotel.com/restauracion/gastrobar-1321/