Joan Figueras va convertir al 1988 una vella masia empordanesa de l’any 1751 en un dels més encantadors i suggerents hotels de luxe del país, de 5 estrelles. Situat en ple camp, a 4 km de Pals i a 9 km del mar, és un autèntic rabeig de pau i de bellesa. La reconstrucció a l’estil rural s’ha conjugat perfectament amb el gran confort. El dirigeix Xavier Rocas. Té 38 suites, 20 amb jardí privat de moderna construcció al costat de la piscina, 7 amb piscina privada i 1 suite eco-sostenible.

FAÇANA copia.JPG

Totes les habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. Admet gossos a les habitacions del jardí. El preu habitació doble és de 300/495 euros/dia (esmorzar inclòs).

És un Relais & Châteaux. Té un fantàstic Spa (tanca els dilluns d’hivern). També disposa d’aparcament, aparcacotxes, jardí, tennis, paddle, frontó, piscina, salons de reunions, billar, bicicletes i restaurant.

Excel·lent cuina tradicional de l'Empordà i la Costa Brava, de proximitat on el producte és el protagonista, és la que ofereix actualment el restaurant Mas de Torrent, de la mà de la xef Fina Puigdevall, que des de 2015 porta l’assessorament gastronòmic del restaurant. En un marc realment excepcional podem gaudir d’una cuina de l’estacionalitat i del paisatge de la comarca, sòbria però essencial, austera i humil, intuïtiva, íntima i autèntica. El servei, molt professional i amable, està dirigit per Pere Palmada. Celler molt extens, amb més de 400 referències. Els sopars d’estiu a la terrassa resulten certament una delícia, que justifica plenament el viatge. El xef és Josep Boadella.

El menú degustació d’aquest estiu compren: Mongeta verda en tempura de carbó, romesco; ou fresc del dia, maionesa de tonyina, pebrot escalivat, anxova de l’Escala; peix fresc del dia, patata, ceba i tomàquet; pollastre amb escamarlà, suc de rostit; mató de drap gelat, llet d’ovella; cireres, anís, menta. I per compartir, rajola de xocolata i pa de pessic. Preu, 70,00 euros.

Afores de Torrent, s/n. (17123) Torrent. Tel.: 972 30 32 92. Tanca gener i febrer. American Express, 4B, Master Card i Visa. Correu electrònic: infohotel@mastorrent.com. Web: www.hotelmastorrent.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross