A 4 km. de l’encisadora població de Pals, als afores d’un petit poblet, en ple camp, podem gaudir d’un dels millors Relais & Châteaux del país. Joan Figueras va convertir el 1988 una vella masia empordanesa de l’any 1751 en un dels més encantadors i suggestius hotels de luxe del país, un autèntic rabeig de pau i de bellesa.

La reconstrucció a l’estil rural s’ha conjugat perfectament amb el gran confort. El dirigeix Xavier Rocas. Té 37 suites, 20 amb jardí privat de moderna construcció al costat de la piscina i 7 amb piscina privada. Totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, wifi, barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. Admet gossos a les habitacions del jardí. El preu de l’habitació doble és, segons temporada de 300/495 euros/dia (esmorzar inclòs).

Façana exterior

Façana exterior

A destacar l’spa (tancat els dilluns d’hivern) amb piscina per nadar, piscina jacuzzi, sauna, hassman, solàrium, sala de massatges i tractaments. També té gimnàs i piscina exterior per l’estiu. Disposa d’aparcament, aparcacotxes, jardins, tennis, paddle i salons de reunions, billar i bicicletes.

Interior de la masia

Interior de la masia

Cal igualment ressaltar el restaurant que és un dels millors de la zona. Excel·lent cuina tradicional de l'Empordà i la Costa Brava, de proximitat on el producte és el protagonista, és la que ofereix actualment el restaurant Mas de Torrent, de la mà de la xef Fina Puigdevall, que des de 2015 porta l’assessorament gastronòmic del restaurant.

En un marc realment excepcional podem gaudir d’una cuina de l’estacionalitat i del paisatge de la comarca, sòbria però essencial, austera i humil, intuïtiva, íntima i autèntica. El servei, molt professional i amable, està dirigit per Albert Alonso. Celler molt extens, amb més de 400 referències a cura de Pere Palmada. Els sopars d’estiu a la terrassa resulten certament una delícia, que justifica plenament el viatge.

Entre les especialitats de la carta podem citar recuit gelat de Fonteta, anxoves de l’Escala, tomàquet i alfàbrega, 20,00; còctel de gambes, salsa rosa, 26,00; arròs sec de gambes de Palamós, verduretes, 34,00; turbot al forn, patata, ceba, tomàquet, 30,00; mitjana de vaca, patates, ceba i pebrot escalivats, 30,00; bava al rom cremat, 10,00. També ofereix un menú degustació per 78,00 euros. El vi de la casa és el Perelada 5 Finques, 22,75.

DSC04033 copia

Adreça: Afores de Torrent, s/n. (17123) Tel.: 972 30 32 92. Tanca del 31 d'octubre 2015 a principis març 2016 (Nadal i cap d'any obert). American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Correu electrònic: infohotel@mastorrent.com. Web: www.hotelmastorrent.com.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross