Després del seu brillant pas per Abac i El Racó de Can Fabes (2 estrelles Michelin) i Céleri (1 estrella), el xef Xavier Pellicer, amb el suport de la seva esposa Mercè Carbonell, va inaugurar el 23 d'abril de 2018 el seu projecte personal i seva nova casa. Fins a tal punt és així que cada un dels espais del restaurant recorden a una llar. La seva llar. Compta amb una imatge molt cuidada, parets de pedra vista, cuina oberta amb una petita barra per als que volen màxima proximitat; i capacitat total per a 92 comensals.

FÈLIX, XAVIER I MERCÉ copia

L'aposta de Pellicer se centra en la biodinàmica, amb productes ecològics, de proximitat i saludables, protagonistes estrella de la seva establiment que llueix blanca i lluminosa, d'acord amb el concepte gastronòmic que ofereix al comensal: Healthy Kitchen, o un equilibri entre el plaer de la ingestió i el benestar de la digestió.

Pellicer ofereix la seva forma de vida als seus comensals. Creu que les mans de les persones que treballen la terra transmeten energia positiva als que cuinen i que aquests, la traslladen als comensals. La màxima del nou Xavier Pellicer és la mateixa que va regir en les seves anteriors restaurants durant etapes diferents de la seva vida: respecte absolut pels aliments amb els quals es treballa. Celler amb unes 70 referències. Serveix vi a copes. Dirigeix ​​la sala Alberto Pérez Estevan que exerceix també de sommelier.

Entre les especialitats, gaspatxo de remolatxa, tomàquet i cireres, 7,50; coliflor com un puré, ou a 62º i oli fumat, 9,80; albergínia confitada i botifarra de perol, 11,50; peix salvatge de llotja, 18,75; vedella llom baix, quinoa i shitake, 17,50. Menú del dia amb primera beguda inclosa, 28,00. Menú degustació "omnívor" sense beguda, 53,70.

EL MENJADOR

Annex al local i amb entrada independent des del carrer està "El Menjador", l'aposta més personal de Xavier Pellicer. Un espai exclusiu on el concepte Healthy Kitchen, es porta a la seva màxima expressió per descobrir sabors inimaginables en un ambient elegant. Menú Vegà, 100,00. Menú Vegetarià, 126,50. Menú Omnívor (amb proteïna), 165,00.

 C / Provença 310, (08037 Barcelona. 93.525 90 02. Horari: de 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00,00. Tanca diumenge i dilluns. American Exprés, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat Terrassa interior descoberta. Correu electrònic: info@xavierpellicer.com Web: www.xavierpellicer.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross