Caelis, en grec significa cel, és un establiment on les dimensions de la sala i del sostre il·lustra un univers estel·lar, un restaurant gastronòmic que es troba ubicat a l’hotel El Palace. L’interior emmarca un espai on l’elegància fa honor configurant una atmosfera excepcional. S’han cuidat els detalls al màxim per oferir als seus comensals un ambient íntim i a la vegada distès.

L’establiment es configura en un saló d’una capacitat de 50 comensals, amb una decoració pròpia d’un palau: grans làmpades de cristalls penjant del sostre, una catifa de moqueta, un foc a terra, grans taules de totes les mides, confortables butaques, etc. Tot un conjunt de particularitats que posicionen el restaurant com un dels més emblemàtics de la Ciutat Comtal, guardonat amb una estrella Michelin des del 2011.

Xef Romain Fornell

Xef Romain Fornell

L’oferta gastronòmica es cataloga amb un toc avantguardista amb influència i fusió mediterrània i francesa, i és d’estil creatiu i d’autor. Al capdavant de la cuina està el xef d’important renom, Romain Fornell. Disposa d’un gran i important celler d’unes 300 varietats de vi i cava, a cura del sommelier Florian David. La sala la dirigeix amb professionalitat Carla Rodríguez i el servei és d’alta escola. Disposa de 6 varietats de pa. No hi ha dubte que és un dels restaurants més destacats de Barcelona.

Entre les especialitats de la carta fan les delícies dels comensals la llauna de caviar i bou de mar amb alvocat “has”, 35,00; sopa de foie gras amb múrgoles, chalota i Parmigiano-Reggiano, 27,00; corbina i bullabessa en textures amb crostó de pa, servit amb la seva sopa, 36,00; filet de bou “Rossini”, coixí de foie gras, espàrrecs i chalota confitada, 39,00; mariscs Caelis: gamba de Palamós a la soia, navalla amb caldo de pollastre, vieira amb emulsió de llimona i salsa de rúca, 48,00; explosió St Honoré, gelat de xocolata i maduixa, espuma de menta i crispetes caramel·litzades, 22,00.

A més, cal destacar també que de dimecres a dissabte tenen el Menú Caelis, amb una magnífica relació qualitat/preu ja que per 39,00 (IVA inclòs) ofereix uns plats exquisits que canvien cada setmana, segons el mercat. Consisteix en: dos entrants (a escollir), dos principals (a escollir) seguits d’una selecció oferta de formatges o d’unes postres dolces, a més d’un cafè o infusió. El menú també inclou un dels dos vins (un blanc, un negre) proposats per la sommelier. Alguns dels plats són: cappuccino de castanya amb oli de tòfona blanca i verdura de tardor; corbina del Mediterrani cuita en cocotte amb rovellons botón i chalota o esfera de fruits exòtics, espuma de citronela, sorbet de coco, plàtan i llima.

El restaurant també ofereix dos menús degustació: El Menú Clàssic Escoffier, 85,00 i el Menú Festi...val!!!, 135,00 sense maridatge, si es volen maridats el preu s’incrementa en 40,00 i 55,00, respectivament. El vi de la casa el canvien setmanalment.

Gran Via de les Corts Catalanes, 668. (08010). Capacitat per a 45 comensals. 1 menjador privat per a 12 comensals. 1 taula del xef per a 4 comensals. Correu electrònic: info@caelis.com. Web: www.caelis.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross