JAMÓN y CHURRASCO, LA BONA CUINA TRADICIONAL ESPANYOLA

Manuel Pérez Iglesias ve fent gaudir a la seva clientela de la nostra millor gastronomia des de l’any 1994, en el qual va inaugurar el seu restaurant, prop del Bernabéu, al que va posar per nom dos excel·lents productes de la mateixa: El Pernil i el “Churrasco”, perquè ell és gallec i la seva dona d’Extremadura.

IMG-8722.JPG

La seva oferta culinària, elaborada pel xef Enrique Lapido, és molt àmplia i recorre el millor de la cuina tradicional espanyola i molt especialment de la cuina gallega, tant en peixos com en carns. A la fonda, situat a l’entrada de l’establiment, es pot degustar tot tipus de racions i plats per picar, regats amb una amplíssima varietat de vins i licors d’una extensa i cuidada bodega que incorpora les més prestigioses Denominacions d’Origen del país, amb unes 80 referències.

Per menjar, el restaurant, disposa de tres salons independents en diferents altures, confortablement instal·lats amb una cuidada decoració rústica a força de tocs campestres; recreant diferents ambients, tots ells molt acollidors i tranquils per degustar plats ben elaborats de gastronomia nacional amb arrels de Galícia, amb una bona relació qualitat/preu i destacant els ibèrics, les carns vermelles a la graella i el chuletón a la pedra. El director de sala és Tomás Sánchez. Té una extensa carta de cafès, amb 9 varietats.

La carta comença amb els suggeriments del dia del Mercat diari, continua amb els entrants, peixos, carns i postres. Cal destacar com especialitats el “pote gallego”, 5,50; pernil ibèric de gla, 21,55; ous trencats amb patata fornera i pernil ibèric, 11,80; “callos” a la madrilenya, 14,95; botifarra de Burgos fregida, 7,50; pop a la gallega amb cachelo, 18,95; lluç al forn amb salsa de garoines, 19,75; llobarro a “la espalda”, 17,25; centre de rellom ibèric a la graella, 21,95; “churrasco” a la gallega, 13,95; entrecot de bou a la graella, 20,50; i les “filloas” farcides de crema pastissera damunt de xocolata calenta, 5,50; mort de xocolata amb xocolata calenta, 5,50; tiramisú casolà recepta antiga, 5,50.

El restaurant també ofereix dos Menús degustació: 30,00/40,00. El vi de la casa és el Bordón crianza D.O. Rioja, 18,90.

Infanta Mercedes, 64. (28020) Madrid. Tel.: 91 570 03 50 i 91 570 03 19. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 12,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Servei de aparcacotxes. Servei de càtering. Correu electrònic: reservas@jamonychurrasco.com. Web: www.jamonychurrasco.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross