ATRAPALLADA, AUTÈNTICA CUINA GALLEGA DE QUALITAT EN UN MARC DE DISSENY
El primer que sorprèn gratament al comensal a l'entrar al restaurant és trobar un preciós local modern i agradable amb una decoració amb estil certament per sorprendre. Hi ha diferents espais que mantenen un ambient càlid i una recreació molt subtil de neotaverna amb gestos de complicitat mariners, una posada en escena moderna que manté un esperit de tradició i familiaritat.
I és que l'interiorisme ha estat dissenyat i executat per Zooco Estudi, en tons naturals i mariners, colors grisos i fusta que es barregen amb el formigó i les cordes, per fer joc amb fines llums de disseny, vegetació, rajoles esquitxats pel sòl i un mobiliari compost per cadires i tamborets de fusta i metàl·lics. Tot això ens porta a la memòria la contemporaneïtat sense deixar de banda el toc de mar de les "Atrapallada" és un concepte innovador de cuina de mercat gallega en un espai de disseny.
Per això aquest restaurant resulta una combinació perfecta tant per als amants de la bona taula de Galícia com per a aquells que busquen un local modern i confortable. En definitiva, qualitat, cuina saludable i gran varietat de productes autòctons gallecs, tot fresc i casolà, de manera que podem qualificar la seva cuina, a càrrec del xef Domingo Urosa, d'artesania gastronòmica, amb autèntic menjar gallega molt ben elaborada. Un lloc amb molt d'encant per menjar excel·lentment, amb tradició, autenticitat i producte de mercat, ja que gràcies al seu contacte directe amb petits proveïdors, Atrapallada compta amb matèria primera d'alta qualitat per oferir una gastronomia típica gallega amb una carta molt completa i equilibrada. Una experiència autèntica per gaudir dels millors productes i receptes gallegues, amb tècniques culinàries senzilles com la planxa, la cocció o el vapor que donen fe d'una cuina saludable com és considerada la gastronomia de Galícia. Un restaurant ideal per fer tapes, prendre unes copes o menjar de carta: mariscs, peixos, carns, arrossos i altres delícies dels autèntics sabors gallecs. Propietat de Mari Àngels Abans, dirigeix la sala, amb una capacitat per a uns 75 comensals, Francisco Rodríguez. El celler té unes 40 referències.
Entre les especialitats, el pop a la gallega amb “cachelos”, 17,50; empanada gallega de massa fina, 9,00; croquetes de carrabiners, 9,80; mitjana de vaca vella (1200 gr), 42,00; pote gallec, 9,50; espatlla de xai de llet rostida a baixa temperatura, 23,60; turbot salvatge, 29,00; xipirons en la seva tinta, 17,00; “filloas” de crema, 5,50; pastís de Santiago 6,00; formatge de tetilla amb codony i nous, 7,00. El preu mitjà: 35,00 euros.
C / Passeig de les Acàcies 12 (28005) Madrid. Tel .: 915 39 08 92. Horari: de dilluns a diumenge i de 12:00 a 24:00 hores. No tanca excepte el 24 i 25 de desembre. Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. Terrassa. 3 menjadors privats 3 per fins a 30 comensals. Web: www.restauranteatrapallada.com