Des de l’any 1999, quan Ramon Reverter i la seva esposa Àngels Canalda van comprar aquest acreditat restaurant que des del 1986 oferia una cuina marinera típica d’aquesta població, l’establiment continua realitzant una positiva feina, amb plats ben elaborats de marisc i peixos, que realitza el patró.
L’any vinent Varadero celebrarà el 30è aniversari d’aquesta bona trajectòria gastronòmica.
Quasi 3 dècades oferint bona cuina tradicional amb productes de qualitat, procedents de la llotja, que està a menys de cent metres.
El restaurant està situat enfront del port i té un ampli i lluminós menjador, dirigit per Àngels, de moderna i elegant decoració de línia clàssica. La seva situació davant del Port Esportiu permet unes bones vistes als comensals. El celler té unes 80 referències. Té 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.
L’establiment també disposa d’una cafeteria amb servei de tapes i racions i una agradable terrassa d’estiu.
La carta és molt àmplia amb predomini de peixos i mariscs, destacant la safata de marisc, la graellada de peix i els arrossos entre altres especialitats culinàries clàssiques de la casa com són els bunyols de bacallà, 9,90; ortigues de mar, 13,20; sipions saltats, 15,40; llenguado a la menieure, 18,70; rap amb patates i ceba al forn, 18,70; turbot als alls tendres, 19,80; turnedó amb xampinyons, 20,90; gelat de mantecau amb xocolata calenta, 5,00; crep farcit de crema catalana, 6,60; sorbet de cítrics, 5,00.
El restaurant també ofereix un menú per 18,70 euros i un menú degustació, 38,50. El vi de la casa és el Clos d’Encis (D.O. Terra Alta), 8,80.
Adreça: Av. Constitució, 1. (43540) Tels.: 977 74 10 01 i 977 74 15 45. Tanca del 22 de desembre al 3 de febrer. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 3 sales amb una capacitat total per fins a 400 comensals. Correu electrònic: rvaradero@gmail.com. Web.