width=

Des de desembre del 2009, Francisco Puertas i Miriam Agea vénen oferint en el seu restaurant del carrer Sevilla, de Tarragona, una cuina mediterrània, de línia tradicional molt ben realitzada pel patró, la formació del qual és autodidacta. Una cuina que s’especialitza en els arrossos, sense oblidar les carns, peixos de llotja cuinats al gust i entrants que obren la gana a qualsevol comensal.

 width=  width=

Anualment Vadegust organitza unes Jornades Gastronòmiques temàtiques, dedicades a l’arròs (entre febrer i març). Durant aquests dies, l’àmplia varietat d’arrossos que hi ha habitualment a la carta s’incrementa encara més, arribant a un total de 34 arrossos per escollir els comensals. El celler té 50 referències. Servei molt amable.

 width=

Una arrosseria al centre de la cuitat que ofereix els millors arrossos de Tarragona.

Carrer Sevilla, 5. (43007). Tel.: 977 10 19 30. Horari de 13,15 a 16,00 i de 21,00 a 22,30. Obert de dimarts a diumenge migdia i les nits de divendres i dissabte (resto de nits amb reserva prèvia). Master Card, 6000 i Visa. Accés per a discapacitats. Aire condicionat. vadegust@gmail.com Web: www.vadegust.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross