width=

Xavier Martí “Macarrilla”, xef propietari executiu del restaurant Macarrilla, de Cambrils, ens ha presentat el nou Menú “Macarrilla” que pensem el situarà entre els millors de la Costa Daurada.

 width=  width=  width=

El primer que sorprèn gratament a l’entrar a l’establiment que van obrir els seus avis l’any 1966, és la nova decoració que incorpora unes singulars cadires procedents del restaurant Aponiente d’Ángel León.

 width=

En aquest ambient elegant, exclusiu i agradable, i amb un servei de sala impecable, dirigit per Fabricia Julio, gaudim d’una gastronomia altament creativa,  sense oblidar  les arrels de la cuina marinera cambrilenca de la Casa. Creacions d’autor a partir d’una matèria prima primera d’alta qualitat, de proximitat i de temporada.

 width=

Així, en aquest menú (65,00€) hi trobem una nova línia de cuina amb sabors de Casa però amb presentacions, sabors i textures més actuals; una cuina evolutiva i d’autoria, que inclou tocs de fusió, fruit de la investigació i dels coneixements d’en Xavi apresos  en els diferents stages i contactes realitzats amb els millors xefs del país així com en els seus viatges gastronòmics arreu del món.

 width=  width=  width=

El Menú Macarrilla comença, recordant a l’avi, amb la barca en la que anava a pescar diàriament, on se serveixen els aperitius: Fals tomàquet de foie i maduixes; Gilda en textures; “Salmorejo” de síndria. Tota una sorpresa després amb Ostra elèctrica amb iogurt, menta i “espirulina”. Un record al passat bimil·lenari del territori amb el sorprenent Garum romà. Continúa amb el Calamar de tardor amb ceba, figues i Gresini. Un bon conjunt de sabors amb la Carbassa en textures amb moll i cogombre de mar. I un altre plats molt singular i interessant, els “Callos mariners” amb pop, xistorra de corbina i calamar.  width=  width=  width=  width=

I el plats estrella del Menú, la Galta de vedella amb gamba vermella i bolets i, per acabar, la delícia de la Falsa poma de fruita de la passió i préssec. Petits fours amb el cafè.

 width=

Tot plegat maridat amb vins Can Sumoi -xarel•lo Penedés, 45%moscatel 35% Parellada. Domäne wachau rieslibg smaragd terrassen, 100% riesling. Les brugueres 1997 D.O priorat, 100% garnacha blanca. Lola bell D.O. Terra Alta, 100% garnacha peluda. I Emilio Moro D.O Ribeira del Duero 100% tempranillo (tinto fino).

El restaurant ofereix tambe el Menú Maca, per 35,00€; el Menú +Macarrilla per 120,00€, a més d’un menú diari per 24,50€. El preu mitjà d’un àpat es situa entre els 50,00/80,00€.

A destacar també el ampli celller amb un centenar de referències de vins, caves, champagnes amb alma per acompanyar les propostes gastronòmiques més especials.

Carrer Barques, 14. (43850). Tel.: 977 36 08 14 i 610 75 28 60. Tanca dilluns tot el dia i diumenge nit. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat, terrassa i Menjadors privats al primer pis. Correu electrònic: restaurante@casamacarrilla1966.com Web: www.casamacarrilla1966.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross