Situat a 75 metres d’alçada, sobre l’estació del Telefèric del Port Vell – Barceloneta, a la Torre de Sant Sebastià, construïda amb motiu de l’Exposició Universal de Barcelona de 1929, per connectar el port amb la muntanya de Montjuïc, seu de l’esdeveniment, el restaurant gaudeix d’una excepcional vista panoràmica de 360º sobre el port, la platja, la ciutat, les muntanyes i tota la línia costanera de Barcelona. Un impressionant mirador gastronòmic de la Ciutat Comtal.

MG_4815-1 copia.jpg

Obert l’any 2002 pels germans Carlos i Oscar Manresa, nascuts a la Barceloneta, amb importants arrels culinàries i pilars de la gastronomia barcelonina amb gran visió de futur i saber fer empresarial ofereix cuina d’autor, moderna i mediterrània en un espaiós i elegant menjador, que dirigeix Xavier Collado, on la decoració principal són les bigues de ferro i reblons de principis de segle.

Els xefs Albert Dolcet i Joan Martínez recreen una culinària creativa d’impecable factura acompanyant les espectaculars vistes de Barcelona. Albert Dolcet és un talent i apassionat de la cuina d’autor, amant del fresc i el saborós, del bon gust i l’estètica, hàbil coneixedor de les noves tècniques i molt respectuós amb les tradicions culinàries barcelonines. Els seus coloristes i elegants plats es recullen en dos menús degustació, Menú Gourmet, 96,00 i Menú Petit Gourmet, 80,00. No més de 10 plats per poder compartir escena amb l’excel·lent panoràmica.

MG_3463 copia.jpg

La carta és una selecció dels ‘imprescindibles’, una mica més tradicionals com l’arròs cremós de gambes o el tartar de bou i alguns plats d’autor com el lluç amb el seu pil-pil i cruixent de plàncton, 43,75; hort de verdures sobre la falsa terra vegetal, 32,00. Altres especialitats són el pop crumble de miso i patata fumada, 26,75; pagre salvatge petals de cebeta confitada, salsa de fonoll, aire de remolatxa, 46,50; tot tiramisú ‘desmuntat’, avellanes garapinyades, teula de cacau, 12.50. També ofereix un Menú Migdia, 39,00. El preu mitjà està entre 90,00/100,00 euros.

Excel·lents vins i còctels, amb un celler amb més de 150 referències, taules amb estovalles i cadires que giren, decoració minimalista, selecció musical elegant i divertida, atmosfera cosmopolita, alt standing, ascensor privat de vidre i servei acurat són característiques d’aquest restaurant.

Passeig Joan de Borbó 88 (08039) Barcelona. Tel.: 93 221 44 60. Horari: De dimarts a dissabte de 13.00 a15.30 i de dilluns a diumenge de 19.30 a 20.00 hores. Tanca diumenge i dilluns migdia i 1 setmana a l’agost 1 setmana a desembre ambdós variables. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat, aparcacotxes, 1 menjador espai obert diàfan per 120 pax. Correu electrònic: reserves@torredealtamar.com i eventos@torredealtamar.com. Web: www.torredealtamar.com            

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross