Roser Guerrero és l''alma mater' de Sunshine's Events. Emprenedora, responsable i molt professional, té un llarg recorregut en el món dels esdeveniments. Tot seguit anem a conèixer a la seva 'criatura', el seu projecte empresarial i que ha irromput amb força en el sector. Sunshine's Events ja està al mapa.

Per a aquelles persones que no coneguin el projecte. Què és Sunshine's Events?

Sunshine’s Events és una empresa d’organització d’esdeveniments de tots tipus. Treballem els esdeveniments MICE que son vinculats a empreses i també els esdeveniments socials, per exemple: bodes, comunions, celebracions privades, peticions de mà, entre d’altres.

Un projecte que té vida i que va néixer el 2023. Què et va portar a plasmar una idea que et voltava pel cap a la realitat que ja és?

Tot va començar en un viatge que vaig fer a Filipines a l’abril de 2023, tot veient una posta de sol. Una sèrie de fets anteriors i uns altres que van anar passant durant el viatge em van crear una necessitat de canvi i evolució. Vaig somiar desperta i ho vaig visualitzar tot. Morta de por, ara bé, molt segura que estava preparada. Així que vaig pensar, i si ho intento?

Quan vaig tornar del viatge em vaig posar ‘manos a la obra’ i vaig començar creant la pàgina web www.sunshinesevents.com, visitant espais, buscant col·laboradors, col·laborant també amb altres empreses d’esdeveniments i com una formigueta al setembre del 2023 vaig poder començar amb la meva activitat empresarial.

Fa anys que acumules experiència i trajectòria en el món dels esdeveniments. Com vas descobrir que aquesta passió per la teva professió et podia convertir en tota una emprenedora en aquest sector?

La meva trajectòria laboral té una experiència acumulada com a cap d’animació de més de 15 anys en hotels de referència de la zona, això em dona una experiència i un punt de vista que crec que és clau. Tinc un gran poder que es la visualització, quan algun client em diu què vol jo m’ho imagino i a partir d’allí comencem en la creació.

També el fet d’haver treballat amb diferents nacionalitats i edats em dona un ‘savoir faire’ més encertat. Quan vaig descobrir el món dels esdeveniments uns anys enrere vaig saber que havia trobat aquella barreja perfecta i que m’era fàcil connectar amb les persones i poder entendre les necessitats de cada client. No és el mateix un esdeveniment d’empresa que una boda. No és el mateix una empresa gran que una  petita, una boda tradicional a una boda civil. Tots som diferents i ens agrada trobar l’equilibri perfecte i que l’esdeveniment tingui l’essència dels nostres clients.

Estàs satisfeta de moment del teu recorregut empresarial al capdavant de Sunshine Event’s? Què t’han traslladat les empreses un cop fet l’esdeveniment de la teva mà?

Estic satisfeta, sobretot perquè cada esdeveniment que he fet, els clients estaven molt contents i alguns més del que s’esperaven, jo em preocupo molt perquè tot estigui perfecte. Treballo sempre amb previsió i amb tots els aspectes sota control. Crec que és una gran responsabilitat i em prenc la meva feina molt seriosament.

Quins al·licients creus que aporta el projecte que portes a terme en el sector dels esdeveniments. Quin és el teu valor afegit i en quin àmbit geogràfic treballes?

Som una empresa fresca, actual, amb energia, amb la ment oberta i amb moltes ganes. Tinc als millors col·laboradors de la zona i li posem tots molt d’amor al que fem. Ens encanta poder crear experiències i veure a les persones gaudir. Ens ho prenem molt en serio!

Pel que fa als valors afegits em reitero i parlaré de l’amor, del respecte i del compromís. De la capacitat innata de poder entendre a les persones i el que volen, de mirar per ells. I es que tenim ‘style i rollo’. Som el 2.0 d’ esdeveniments. I tot això ho fem sense entrar en pànics, sent resolutius i sempre amb un somriure.

Visc a Tarragona i treballo per tot Catalunya. No tinc cap problema en viatjar i en treballar en qualsevol país i estic desitjant que uns nuvis atrevits em diguin que es volen casar a una illa exòtica, ja tinc espais a l’ estranger per a fer-ho possible. El mateix amb les empreses. Moltes empreses fan reunions o incentius a altres països i de pas que treballen aprofiten per passar-ho bé. A Sunshine’s Events això se’ns dona prou bé!

Per acabar, quins objectius t’agradaria aconseguir de cara al 2024?

M’encantaria que Sunshine’s Events s’estabilitzés al mercat de Tarragona. Cuidar a les empreses que han confiat en nosaltres i tenir noves empreses per poder-los donar els serveis que necessiten. També fer moltes bodes, ens encanten, de fet al 2024 ja en tenim algunes. Tenim moltes ganes de treballar i molta força, així que demano un 2024 amb molts esdeveniments i amb molts somriures.

M’acomiado amb una frase que em defineix moltíssim: ‘La Luz es más fuerte que la oscuridad’, a Sunshine’s Events estem plens de llum! (somriu).

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross