width=

Situat al centre de Gandesa, amb una decoració de contrastos entre modernisme i avantguardista ofereix una interesant cuina de la terra tradicional  evolutiva, molt treballada, que el xef propietari sap donar-li un toc personal, d’autoria. Una cuina partir de productes propers amb alguna salsa oriental i amb acurades presentacions, que té la màxima expressió en el menú Gran Gourmet, amb 8 plats més les postres, variats, de terra i mar, ben elaborats y molt satisfactoris. Totes les postres són casolanes.

 

 width=

Cal considerar també molt positiu l’equip igualment molt jove que atén amb molta amabilitat i diligència la sala que té una capacitat per a uns 40 comensals; aconsellen i informen amb precisió de la composició de cada plat, expliquen els productes emprats i les elaboracions. El celler és molt ampli amb més d’un centenar de referències de vins principalment de la Terra Alta.

 width=

En la nostra visita va optar per el Gran Gourmet, començant amb una degustació d’olis DOP Terra Alta amb el seu vermut; desprès, ostra amb granissat de poma verda i cogombre; tartar de tonyina vermella Balfegó amb ou de guatlla i tòfona; sopa de tomàquet raf amb la seva esponja i peix de roca a la brasa; carpaccio de rap amb remolatxa, melmelada d’oli i espàrrec blanc Foz Clua; espatlla de conill amb tocs orientals; arròs cremós de plàncton i gamba vermella; lluç amb cromatisme violeta; filet de porc ibèric amb salsa de foie-gras i textures de patata; i de postres, coco, yuzu, iogurt i llima verda.

 width=

Certament la jove parella David Moseguí i Elisa Borras, de Ginestar, porten amb molt encert la gerència i la cuina d’aquest establiment situat en la plaça d’entrada a la població. David va començar a treballar en diferents restaurants de les comarques tarragonines, fins que al 2012 entra a la cuina de Sibarites, en la seva anterior ubicació. Després del canvi de lloc i amb el suport de l’Elisa, es fa càrrec als inicis del 2017 del restaurant.

 width=

Sorprèn a Sibarites la decoració del menjador, molt acurada i agradable, combinant elements clàssics amb moderns, llums d’èpoques passades amb aranyes, parets de pedra vista, decorades amb botelles de vins de la Terra Alta i un gran mapa que situa les varietats de vinya de la comarca. Junt a l’entrada està la barra i en la sala les taules ben separades disposen de amb estovalles i tovallons de roba i bona cristalleria. Això més la bona cuina el situa entre els millors de la comarca.

Plaça de la farola, 4. (43780) Gandesa. Tel: 977 420 515. Horari: de 13,00 a 15,30. Dijous, divendres, dissabte i festius també de 20,30 a 22,30. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: sibaritesgandesa@gmail.com. Web: http://sibaritesgandesa.negocio.site

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross