El passat divendres 7 de juliol el restaurant de Vilanova i la Geltrú, Xiringuito Miramar va oferir un Menú Degustació de Tonyina compost per amanida de tonyina i verduretes en escabetx, sashimi de tonyina amb vinagreta de verduretes, tartar de tonyina i carpaccio de ventresca de tonyina, tots aquest plats per compartir entre els comensals. De plat principal, un marmitako, del que volem destacar-ne en especial el suquet de peix del més exquisit. Com a postre, gelat de sorbet de mojito. El preu del menú degustació va ser per a dues persones de 68,00, iva inclòs.

PIZARRA.JPG

ENTRANTESMARMITAKOMOJITO

Així mateix, tot el sopar va estar maridat amb vi blanc, “Silencis” fet amb Xarel·lo 100%, del celler Raventós i Blanc i dels caves del mateix celler “De Nit” (un rosat elaborat amb Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Monastrell) i “De la Finca” (Macabeu, Xarel.lo i Parellada).

VINO I CAVAS.JPG

A més, el sopar va estar acompanyat d’una música de jazz en directe, en un marc excepcional, enfront del mar i en un ambient i decoració marinera del restaurant.

MESAS

El menú degustació de Tonyina tornarà a presentar-se l’any vinent amb algunes novetats, tot i així, durant tot l’any, Xiringuito Miramar oferirà durant tot l’estiu als comensals que ho desitgin els plats d’aquest menú tematitzat amb la tonyina.

Passeig de Salvador Espriu, 5 (Platja Sant Gervasi). 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel.: 93 815 79 70. Tanca dimarts. Correu electrònic: info@xiringuitomiramar.com. Web: www.xiringuitomiramar.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross