IMG_2444

Inaugurat el juliol de 2006, és un hotel encantador amb vista al mar, a prop d’una petita caleta a què té accés directe. Gaudeix de gran tranquil·litat i resulta ideal per al descans.

IMG_8951

Disposa de 41 habitacions i 8 suites (aquestes amb DVD, dutxa hidromassatge de doble cos), amb aire condicionat, minibar, caixa forta, telèfon directe, fil musical, televisió via satèl·lit, TV de 40”, Wi-Fi, pany electrònic, assecador de cabell, barnús, carta de coixins i servei d’habitacions 24 hores. Totes les habitacions tenen banyera hidromassatge i cafetera Nespresso. Sota el concepte d´hotel “adult only”, l´hotel té també habitacions semi adaptades per a discapacitats. No admet animals de companyia. El dirigeix Joan Casadevall.

 

 

IMG_9675

Destaca el seu Spa, amb més de 600 m2 i amb més de 50 tractaments moderns d’estètica i salut totalment personalitzats, i l’acurada decoració, disposa de piscina climatitzada, sauna, jacuzzi, pediluvi, dutxes de sensacions, hammam amb cromoteràpia, cova de gel i cova de sal, saló de pedicura i manicura. La part exterior de l’hotel compta amb una zona de chillout a l’estiu a on poder relaxar-se prenent una copa o bé llegint un llibre; també disposa d’una piscina exterior i amb hamaques al seu voltant individuals i dobles, i just abans d’arribar a la platja hi ha un solàrium per prendre el sol amb llits dobles i individuals. L’hotel també gaudeix d’un petit gimnàs, sales de convencions, saló de lectura, billar i bar interior amb pantalla gran per poder veure esdeveniments esportius i pàrquing propi exterior i interior.

 

IMG_4959

Finalment destaquem que Cala del Pi gaudeix d’una cuina excel·lent. El restaurant Aurum està situat dins d’una antiga casa de pescadors, damunt d’una de les més esplèndides cales de la Costa Brava, que dóna nom a l’hotel Cala del Pi. Ofereix un ambient càlid i acollidor a l’hivern. I, a l’estiu, es pot gaudir d’un meravellós sopar a la terrassa enfront del mar.

 

IMG_4957

Davant dels fogons hi ha el xef Enric Herce que elabora una cuina empordanesa creativa amb producte de proximitat. El director de sala ofereix un servei al client exquisit aconsellant-li de la millor manera per al seu gaudir. La sala manté una barreja elegant d’elements modernistes i barrocs que produeix una sensació d’intimitat inigualable. La carta de vins amb 90 referències combina una selecció de vins Premium amb una selecció de vins locals i de diferents països.

 

IMG_8951

Forma part del col·lectiu ”La Cuina de l’Empordanet”. Entre les seves especialitats podem recomanar els ravioli obert de llobregant amb el seu suc, 28.00€; cocota de vieires  amb pèsols a la menta  i botifarra negre, 18,00€;  turbot amb salsa de cua de bou i ceba escalivada, 29.00€; llobarro rostit amb sidra i  poma de Girona IGP, 39.00€; magret d'ànec  amb pera i endívia al vi de Banyuls , 22.00€; caramel·litzat de poma amb gelat de mascarpone, 9,00€; pastis de formatge i pera a la vainilla, 10.00€; pinya colada cremada amb gelat de coco, 10,00€.

Av. Cavall Bernat, 160 (17250) Platja d’Aro. Tel.: 972 82 84 29. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Preu habitació doble: entre 150/505 euros/dia. Email: hotelcpi@salleshotels.com  Web: www.hotelcaladelpi.com

Aurum: Horari: de 13,00 a 15,00 i de 20,00 a 22,30. Capacitat per a 80 comensals. 1 sala per a 40 comensals i una terrassa per a 60 comensals. Correu electrònic: restcpi@salleshotels.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross