width=

L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de la cuina i ella al capdavant de la sala venen desenvolupant en aquest 15 anys una positiva tasca gastronòmica en un marc físic molt singular, d’estil modernista.

 width=

En Joan, amb una formació que arranca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i es complementa en diferents restaurants de Barcelona, Cuba i la Costa Daurada i Eva proposen al comensal una línia de cuina mediterrània tradicional sincera i sense artificis, amb pinzellades modernes i utilitzant productes de temporada

 width=

Sadoll, que vol dir “quedar satisfet després d’un àpat” és la missió d’aquesta jove parella en el seu local de la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la Catedral. El restaurant disposa de dos menjadors que ens recorden els temps de principis de segle vint, molt agradables, amb quadres de paisatges tarragonins i una capacitat per fins a 40 comensals (en una sala 20 comensals i a l’altre fins a 30, per grups).

 width=

A l’oferta culinària s’ha suma al migdia de dimarts a divendres no festius, un menú de 15,00 euros que ofereix especialitats que varien segons temporada. width=

Bodega està climatitzada i a la carta de vins i caves hi ha unes 30 referències. El vi de la casa és el Catrell Novell blanc, negre o rosat (DO Conca Barberà) Rosa Maria Torres, 11,00.

 width=

De les especialitats de la carta podem destacar els cargols saltats amb sal i pebre acompanyats amb allioli, 13,00; “callos” amb capipota i cigrons, 9,000; foie curat a la sal i caramel·litzat amb avellanes i compota de figues, 13,00; pop i papada de porc (cuinada 24 hores) amb carxofes i salsa de romesco , 18,00; llom de bacallà amb sobrassada de Mallorca i mel del Perelló, 15,50; filet de rèmol a la donostiarra, 17,00; “steak tartar” de vedella clàssic, 14,00; couland de xocolata amb gelat de vainilla, 6,00; pastís de formatge amb sorbet de gerds , 5,00; el nostre tiramisú, 5,00

Carrer Talavera, 25 cant. Mercè. (43003) Tarragona. Tel.: 977 24 44 04.  Horari migdies de dilluns a divendres de 13:30 a 15:30. Horari de menjar per emportar i lliurament a domicili:  migdies de dilluns a diumenges de 13:30 a 15:30. Vespres els divendres i dissabtes de 20:30 a 22:00. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat per a fins a 30 comensals. Correu electrònic: sadoll@sadollrestaurant.com. Web: www.sadollrestaurant.com

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross