Petit hotel familiar, de 4 estrelles, en una zona tranquil·la envoltada de pins prop del centre de Platja d’Aro i a només 50 m de la immensa platja de la Costa Brava. Dirigit per Montse Closas, té una arquitectura minimalista i es pot considerar un oasis dins d’aquesta popular població del litoral gironí.

PISCINA copia.JPG

Inaugurat l’any 2002 després de la transformació dels Apartaments Nurimar (1960) aquest hotel ha dut a terme les darreres reformes l’any 2008, adaptant-lo a un nou concepte d'establiment hoteler amb l’objectiu de trobar l'equilibri ideal entre personalitat i sobrietat, qualitat i senzillesa, atenció i espontaneïtat.

Cal destacar que les habitacions estan pensades per a famílies que busquen un espai íntim o per qui desitja exclusivitat, amb tres propostes diferents i un únic resultat, la millor estada, el millor silenci i el millor record. Així trobem les NM suites (16 habitacions familiars), NM Village (16 habitacions dobles i 1 suite) i NM Art (6 suites), totes elles amb terrassa, aire condicionat, caixa forta, assecador de cabell i pany electrònic. A les suites hi ha barnussos i disposa de 3 habitacions estan habilitades per a discapacitats. Té wifi gratuït en tot l’hotel. El preu de l’habitació doble va de 80 a 350 euros/dia. L’hotel compte també amb pàrquing propi tancat i al aire lliure, piscina exterior envoltada de jardí amb gespa i pins, sala de convencions i restaurant.

Sa Cova és el restaurant de l’hotel NM Suites, situat en una zona tranquil·la i envoltada de pins, a només 50 m de la platja. El menjador està en la planta baixa de l’hotel al costat de la recepció i del jardí amb la piscina i té una decoració minimalista, clàssica, amb una capacitat per a uns 80 comensals. El xef, David Lamana, ofereix una línia de cuina autòctona i d’autor, amb una carta que inclou suggeriments segons les compres del mercat, menú i menú degustació. La dirección de sala corre a càrrec de Monts Guinart. Com especialitats, la crema de carbassa amb ou potxat, oli de tòfona i foie poile, 14,50; coca de verdures a la planxa amb formatge de cabra gratinat, 11,75; fideuà de sípia amb la seva tinta, cloïsses i llagostins, 17,75; amanida de cuixetes de guatlla i cítrics, 14,35 filet de vedella amb salsa de cafè i xocolata, 19,95; rap de la costa amb gamba de Palamós, parmentier de suquet i escuma de marisc, 20,45; premsat de peu de porc i botifarra amb calamars i cargols, 17,75; tataki de tonyina amb suau escabetx de bolets, 18,75; flam de ratafia, 4,95; couland de xocolata amb el seu gelat, 5,60; dolç de moniato amb mousse de formatge fresc, 5,20. El vi la casa és el Baleta Espelt (D.O.Empordà), 10,60.

Onze de setembre,70. (17250). Tel.: 972 82 57 70. No tanca. American Express, 4B, Master Card i Visa. Correu electrònic: nm-suites@nm-suites.com Web: www.nm-suites.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross