Joan Ruíz i Eva Sánchez, ell al capdavant de la cuina i ella de la sala, van inaugurar el restaurant Sadoll l’any 2006 per oferir una línia de cuina mediterrània creativa sense artificis.

Sadoll, que vol dir “quedar satisfet després d’un àpat” és la missió d’aquesta jove parella al seu local de decoració modernista, situat a la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la Catedral. El restaurant disposa de dos menjadors que ens recorden els temps de principis de segle vint, molt agradables, amb quadres de paisatges tarragonins i una capacitat per fins a 40 comensals (en una sala 20 comensals i a l’altre fins a 30, per grups).

IMG_0807 copia.JPG

En Joan (amb una formació que arranca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i es complementa en diferents restaurants de Barcelona, Cuba i la Costa Daurada) i Eva proposen una cuina sincera, amb pinzellades modernes i utilitzant productes de temporada.

DSC03960 copia.JPG

L’oferta culinària ofereix al migdia de dimarts a divendres no festius, un menú de 16,00 euros i un altre a les nits i dissabtes, de 26,00 euros tot inclòs. Els dos menús proposen una sèrie d'especialitats que varien segons temporada. També hi ha a l’oferta gastronòmica de l’establiment dos menús degustació sorpresa, sota reserva, a 30,00 i 37,00 euros, sense beguda inclosa. Disposa d’un celler climatitzat. A la carta de vins i caves hi ha una quarantena de referències. El vi de la casa és el Catrell Novell blanc, negre o rosat (DO Conca Barberà) Rosa Maria Torres, 9,50.

IMG_0797 copia.JPG

Entre les seves especialitats destaquen els cargols saltats amb sal i pebre acompanyats amb allioli, 9,90; steak tàrtar de salmó amb toc asiàtic, 11,00; pop a la planxa amb salsa de romesco i porro, 17,00; llom de bacallà amb cigrons i crema d’espinacs, 14,00; filet de vedella amb salsa de cireres i taronja al balsàmic, 18,00; couland de xocolata amb gelat de vainilla; migas de xocolata, gelat de nata, gers i festucs.

DSC03966 copia.JPG

Carrer Talavera, 25 cant. Mercè. 43003 Tarragona. Tel.: 977 24 44 04. Horari migdies de dimarts a dissabte de 13,30 a 15,30 i nits de divendres i dissabte de 21,00 a 22,30 hores. Tanca diumenge i dilluns tot el dia i 15 dies de gener. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 2 menjadors privats per a fins a 20 i 30 comensals. Correu electrònic: sadoll@sadollrestaurant.com. Web: www.sadollrestaurant.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross