width=

Després de 2 anys hem tornat al restaurant Resquitx, de Mollarusa i hem d’apuntar que ens ha encantat per la seva excel·lent cuina de mercat basada en el producte molt ben elaborat i també el servei molt professional, tot plegat en un ambient agradable d’un local elegant, al costat d’una ideal terrassa per les nits, a la vista des de el menjador, per uns 25 comensals, separat per una gran vidriera. Un restaurant fora de les rutes tradicionals però que pel seu gran nivell gastronòmic, atenció al comensals sense oblidar tots els detalls, com recollir les molles al final de l’àpat.

 width=

Vam degustar, com aperitiu una copeta de sopa de meló i una degustació d’olis del Pla d'Urgell, que són una meravella amb un pa cruixent riquíssim. Unes escopinyes naturals grans i molt gustoses; el tàrtar de tonyina de l’Ametlla de Mar i un dels clàssics de la casa, els cargols a la llauna; completant els primers amb unes anxoves del Cantàbric i el pop a la gallega. De segons una paella marinera molt bona i el filet de vedella amb guarnició. Plats, tots ells, recomanables, com el 4 postres tradicionals i deliciosos del restaurant com el flam de maracujà, el cremós de formatge, el tiramisú i el couland de xocolata que és els millors que he provat.

 width=

Recordem que l’empresa fundada l’any 1986 per Mariano Castañe i Jové va posar en funcionament a la sortida de Mollerusa, limitant amb ja amb el terme de Golmés un servei de cafeteria i restaurant, que fou ampliat l’any 1997, per oferir altres serveis com convencions, bodes, celebracions, etc.

 width=  width=

Actualment Resquitx és una empresa familiar regentada per la mare Roser Daniel i el seus fills, Jordi i Rubèn dirigint la sala i Joel, la cuina. També tenen La Boscana, a Bellvís. En els dos establiment la qualitat i el prestigi són característiques principals i ofereixen un destacat nivell gastronòmic.

 width=  width=  width=

El celler del Resquitx compte amb  un centenar de referències i el vi de la Casa: Gotim Bru Sens. A destacar també la bona relació qualitat/preu. El preu mitjà d’un àpat és de 30,00€.

Sens dubte, aquest restaurant és el resultat d’una dedicació molt exigent a nivell culinari, de servei i ambientació, és tot un referent a la comarca.

Carretera Nacional II, Km. 486. Golmés/Mollerusa. (25241) Mollerusa. Tel.: 973 71 10 80. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dilluns i dimarts i de 2 a 18 de gener. American Express, Master Card I Visa. Aire condicionat, aparcament, terrassa.

 

 

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross