Estem en un restaurant molt original, però de bona, molt bona cuina del basc Iñaki Camba, que s’asseurà a la taula i elaborarà, segons les preferències del comensal el menú a degustar, començant pel plat principal i edificant-lo amb entrades i postres. Tota una gran experiència. En primer lloc et preguntarà si tens “Hambre, apetito o ganas”. Segueixi els seus consells, ja que qualsevol dels seus plats resulta exquisit. El restaurant està situat al centre de Madrid, al costat de la Gran Via i de la plaça de Chueca.
Després de molts anys de positiva singladura (es va inaugurar el 1988), Arce continua sorprenent gratament els seus comensals. Iñaki, tot un personatge, sap treballar magníficament els productes estacionals i el seu toc personal sempre és present en les elaboracions. I la nova generació ja està agafant les rendes, el seu fill Unai, desprès d’estudiar a l’Escola de cuina Arguiñano i passar per Anglaterra i Holanda i treballar a l’Arzak, El Celler de Can Roca i Lasarte, està al front de la cuina d’Arce. Uniai és membre de la “Selecció espanyola de cuina professional”, que es dedica a representar i competir i va ser guardonat campió de Madrid per ACYRE a l’any 2015.
Com especialitats fum d’abedul per a carns i peixos, 19,95; foie rostit sobre vrema de mango, 26,00; rovell amb Cullera de patata fregida i Idiazabal, 12,00; saltat d’arròs amb bolets i begihaundi, 28,00; corbina en ceviche templat a la nostra manera, 29,50; carn vermella sobre parmentier trufat i salsa de bolets , 32,50; Wellington de porc ibèric, 29,90; el carro de postres d’elaboració pròpia, 10,00. Menú degustació, 70,00. Amplíssim celler amb unes 800 referències .
Augusto Figueroa, 32. (28004) Tel.: 91 522 04 40. Horari de 13,30 a 16,00 i de 21,00 a 24,00. Tanca dilluns i dimarts, Setmana Santa i segona quinzena d’agost. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat per fins a 10 comensals.