Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
JORDI SUBIRATS «LO PUNYETERO ÉS FRESC, JOVE, DINÀMIC I AMB UN PUNTET PICANT»
Lo Punyetero és una gastro-taperia que ha obert fa dos mesos a Tortosa. A la plaça de l’Ajuntament hi trobem aquest nou projecte que ja, només pel nom del local, convida a treure el nas i tafanejar a veure què s’hi cou. Allà hi trobem en Jor...
LLEGIR MÉS
LA GOLETA: CUINA MARINERA AMB ESSÈNCIA INTACTA A LA PLATJA DELS CAPELLANS
Tot i que Emilio Vicente, propietari fundador i ànima de La Goleta, es va jubilar l’abril del 2021, La Goleta continua fidel a la seva essència. La seva marxa no ha suposat una pèrdua, sinó una continuïtat intel·ligent: al capdavant hi trobem...
LLEGIR MÉS
JAVIER FLORISTÁN «DITALY APORTA UNA ALTERNATIVA DIFERENCIADORA A LES GAVARRES »
Ditaly, la marca de cuina italiana al forn del grup La Mafia ha aterrat a Catalunya amb la inauguració fa poc més d’un mes d'un nou restaurant a Tarragona i un altre a Lleida. El de la Costa Daurada està ubicat al Centre Comercial Les Gavarres, ...
LLEGIR MÉS
MARIO GIANNI «APOSTEM AL CÀMPING ALFACS PER ESDEVENIMENTS I TURISTA SÈNIOR PER ALLARGAR LA TEMPORADA»
L’històric càmping Alfacs es troba ubicat entre el mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l'Ebre. Un destí vacacional, en un context privilegiat, envoltat d’un paisatge de pins mediterranis a Alcanar Platja. En la darrera dècada les i...
LLEGIR MÉS
MALDITA BARRA: EL BISTRO GASTRO AMB ÀNIMA 'DE ESPONA' AL COR DE L'EIXAMPLE
Maldita Barra és una de les novetats en el panorama gastronòmic barceloní. Ara fa just un any que aquest bistro que fusiona gastronomia, art, moda i comunitat, va obrir portes al carrer Rosselló nº242. Un restaurant amb ànima i narrativa pròpia situat al cor de l'Eixample. Un punt de trobada cultural i social on gaudir […]...
LLEGIR MÉS
EVELYN MARQUES GUANYA LA ‘BECA OLYMPUS’ 2025
Evelyn Marques, estudiant de primer curs de Gràfica Publicitaria a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona és la guanyadora de la ‘Beca Olympus’ 2025. La beca té com a punt de partida el sopar solidari que anualment realitza l’Hotel Olympus Palace 4* de Salou i que enguany és en benefici de la Fundació […]...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA DE GASTRONOMIA DE TGN INVESTEIX TRES NOUS ACADÈMICS EN LA VISITA A LES 3 MARIAS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha investit tres nous membres en la seva primera visita del curs 2025-2026, realitzada al restaurant cambrilenc de Les 3 Marias. Passen a formar part de l’AGT en Josep Mir, Cándida Cruz i Elisa Bessa han rebut el blasó de part d’Ana Vilallonga, presidenta de l’AGT; i de Carlos […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross