Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
COMPTE ENRERE PER UN ESPECTACULAR GASTROART & WINE DE SALOU
Compte enrere per l’esdeveniment GastroArt & Wine, una experiència gastronòmica que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre a la Torre Vella. La iniciativa, promoguda a través de la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou i l’Associació d’Hostaleria de Salou (AEH), maridarà art i gastronomia en una experi...
LLEGIR MÉS
EL NÀUTIC DE TARRAGONA INICIA UNA NOVA ETAPA GASTRO AMB XAVI FERNÁNDEZ AL CAPDAVANT
El Restaurant Nàutic de Tarragona es prepara per començar una nova etapa de la seva trajectòria amb la incorporació de Xavi Fernández, reconegut xef i propietari del desaparegut restaurant Seasons, que assumirà el càrrec de director gastronòmic i de restauració de l’establiment. Aquesta nova etapa vindrà acompanyada d’un lleuger canvi...
LLEGIR MÉS
TARRAGONA CAPITAL DEL ROMESCO EL 1 I 2 D’OCTUBRE
Tarragona es convertirà els dies 1 i 2 d’octubre en la capital mundial del romesco amb la celebració d’un congrés únic que uneix tradició, innovació i grans noms de la gastronomia. El Palau de Fires i Congressos de Tarragona serà l’escenari de la primera edició del Congrés d’Investigació Tècnicocultural del Romesco, una c...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross