Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
MARCOS DÍAZ RUJANO «LA VIDA ÉS MASSA CURTA PER MENJAR MAL PA».
Paneme és el projecte fet realitat de Marcos Díaz Rujano, un jove enginyer mecànic de 28 anys i que recentment ha obert un obrador de forn i brioixeria al carrer Guillem Oliver nº5 de Tarragona. Després d’una etapa laboral vinculada a una comp...
LLEGIR MÉS
RAFEL MURIA «EL RONQUEO I EL MONOGRÀFIC DE BALFEGÓ ENS SERVEIXEN PER FER JALEO AL BRICHS DE FALSET»
El darrer cap de setmana d’agost el restaurant Brichs de Falset rendeix homenatge a la tonyina vermella de Balfegó. L’establiment liderat des del 2024 pel xef Rafel Muria (Estrella Michelin i Sol Repsol pel Quatre Molins de Cornudella de Montsan...
LLEGIR MÉS
HOTEL EL NIU DE MARTINET: UN DESTÍ ESTRATÈGIC PER GAUDIR DE LA CERDANYA
L’estiu com d’altres períodes de vacances convida a descobrir noves destinacions. En aquesta època de l’any, quan tots els esforços se centren en desconnectar, relaxar-se i passar-ho bé, un nou projecte s’obre pas al Pirineu català: l'Ho...
LLEGIR MÉS
JOSEP MARGALEF «HA COSTAT MOLT DE 'PICO I PALA' SITUAR EL MOLÍ DELS AVIS AL NIVELL ON ÉS ARA»
En Josep Margalef és un cuiner autodidacta i que va passar la seva infància jugant entre els fogons de la seva mare Rosalia, quan el restaurant encara era El Molí (1970-2005). El 2006 van prendre el relleu familiar i ho va fer amb la clara id...
LLEGIR MÉS
L'HOTEL OLYMPUS PALACE IMPULSA SAVI, LA 1a FIRA DEL VI DE SALOU AMB L'AJUNTAMENT I LA FUNDACIÓ URV
Salou serà escenari de la primera edició de SAVI, la Fira del Vi que se celebrarà a l’Hotel Olympus Palace 4* els pròxims 7, 8 i 9 de novembre. Un esdeveniment gratuït, obert al públic en general i que té com a objectiu el de promocionar la cultura vitivinícola del territori i oferir una experiència única als […]...
LLEGIR MÉS
L’AGT DESCOBREIX HISTÒRIA, CULTURA I GASTRONOMIA AL MUSEU DEL VERMUT DE REUS
L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona (AGT) ha visitat recentment el restaurant El Museu del Vermut. Un establiment molt característic, amb la col·lecció més gran del món dedicada a aquesta beguda i on s'hi exhibeixen 2.200 ampolles de diferents continents, 300 cartells i 4.000 objectes més de 56 països relacionats amb el vermut. El rest...
LLEGIR MÉS
SALOU ACULL UN ‘TARDEIG SOLIDARI’ IMPULSAT PEL RINCONCITO DE MANEL I LA DISCOTECA FLASHBACK
Un any més, l’establiment El Rinconcito de Manel organitza el tradicional ‘Tardeig Solidari’. Una iniciativa que busca recollir fons per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre i que té com a punt de partida el projecte www.lligatalavida.cat. Aquesta nova edició tindrà lloc el pròxim divendres 17 [...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross