Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat l...
LLEGIR MÉS
LA MÀXIMA EXPRESSIÓ DE LA CUINA CINEGÈTICA
José Luis Todó és un advocat i caçador de Bot (Terra Alta), propietari de Donum Deus. Un projecte empresarial amb el que comercialitza des de fa anys a diferents restaurants la carn de cabra hispànica salvatge del massís del Ports. Ell i una bo...
LLEGIR MÉS
ELS PRODUCTES CARNIS A DEBAT A L’AMONAREN ETXEA
A Botarell, al restaurant Amonaren Etxea, hem posat el focus del debat en els productes carnis i la restauració. Ho hem fet amb convidats d’excepció i entesos en la matèria del nostre territori: amb en Josep Maria Paris, gerent de PAC SL, empres...
LLEGIR MÉS
LA METAMORFÒSI DEL CAMPING ALFACS GUARDONADA A NIVELL NACIONAL
Corria l'any 2016 quan els estudis barcelonins d'arquitectura Bajet Giramé i JAAS van assumir la responsabilitat d’un projecte important que els hi va caure a les mans: renovar el Càmping Alfacs d'Alcanar (Montsià). La transformació s’ha anat...
LLEGIR MÉS
LA DO TARRAGONA FESTEJA LA VEREMA 2024
La Denominació d’Origen Tarragona organitza a finals de setembre i principis d’octubre una nova edició de la seva Festa de la Verema amb l’objectiu de promocionar la seva Ruta del Vi, a l’hora que oferir als visitants l’oportunitat de gaudir i conèixer els vins del seu territori mitjançant diverses propostes enoturístiques. L’e...
LLEGIR MÉS
L'HOTEL OLYMPUS PALACE DE SALOU 4* CELEBRARÀ UN SOPAR BENÈFIC PER L'ICTUS
L’Hotel Olympus Palace 4* de Salou celebrarà el pròxim dia 3 d’octubre un sopar benèfic per lluitar contra la malaltia de l’ictus. Com cada any i fidels a la seva cita solidaria, l’hotel referent a la capital de la Costa Daurada vol sumar esforços per ajudar a l’entorn que ens envolta. Aquest serà el quart […]...
LLEGIR MÉS
LA 1a PROMOCIÓ DE PERIODISTES URV MARIDA RECORDS AMB UN BON ÀPAT
Una representació de la primera (i millor) promoció de periodistes de la Universitat Rovira i Virgili s’han aplegat per commemorar un dels millors moments de les seves vides: el 20è aniversari. De quina efemèride parlem es preguntarà estimat lector? Dues dècades mirant enrere per recordar com, allà pel mes de setembre de 2004, alumnes que ...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. …

És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en…

La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de…

Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nu…

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el su…

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impress…

Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des …

Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant …

Entre els restaurants modernistes del barri gòtic de Barcelona, El Gran Cafè, propietat del Grup Cacheiro, és tot un clàssic. Conserva amb pulcri…

És el restaurant de l’arthotel****Q, sota la direcció també dels germans Ferré. Està situat a la planta noble de l’hotel, amb entrada independent…

Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa…

Nou Moderno va obtenir en el 2015 el guardó en la categoria de Restaurants dels premis d’Enoturisme de Catalunya de la Generalitat, Hereu de la l…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross