Revista Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
ASSABORINT LA POR MÉS VIRTUAL I GASTRONÒMICA A PORTAVENTURA WORLD
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la tardor més fantasmagòrica. Fins el pròxim 10 de novembre la festivitat de Halloween és la gran protagonista. La festivitat del dia de ‘Tots Sants’ és a tocar i poder experimentar ...
LLEGIR MÉS
GESSAMÍ CARAMÉS «EN ELS SOPARS-MARIDATGE VEURE COM LA GENT ES DIVERTEIX ÉS EL MILLOR REGAL»
Aquest dissabte al restaurant Meleta de Romer, la cervesa és la protagonista. Estrella Damm i la cuinera calera Gessamí Caramés van de la mà en el que serà el darrer sopar-maridatge de la temporada. Al número 21 del carrer Trafalgar, al paradí...
LLEGIR MÉS
L’ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ GAUDEIX D’UN FESTÍ ROMÀ A TARRACO
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN) ha portat a terme recentment una visita a la ciutat de Tarragona. Una jornada en que els acadèmics han pogut descobrir el patrimoni arqueològic i la gastronomia de l’antiga Tàrraco. L’es...
LLEGIR MÉS
EL QUATRE MOLINS PRESENTA LA SEVA APOSTA MÉS AMBICIOSA
Feia 43 dies que a Cornudella de Montsant s’hi estava cuinant alguna de grossa. El compte enrere l’anunciava diàriament el xef Rafel Muria mitjançant les seves xarxes socials. Sense donar masses pistes, l’equip al complert del Quatre Molins t...
LLEGIR MÉS
MAS VICENÇ MARIDA EL VI NOVELL 2024 EN FAVOR DE LA FUNDACIÓ NOÈLIA
El celler Mas Vicenç, ha presentat el seu nou Vi Novell. Un vi d’enguany, que destaca per la seva singularitat i que aquest 2024 va de la mà de la Fundació Noèlia, organització sense ànim de lucre que representa i acull les persones afectades per la distròfia muscular per dèficit de col·lagen VI i les […]...
LLEGIR MÉS
DOSTERRAS VOL MULTIPLICAR PER QUATRE LA SEVA PRODUCCIÓ
Marçà és un municipi privilegiat geogràficament a la comarca del Priorat, una zona amb terres esplèndides per al cultiu de la vinya, envoltada de serres escarpades coves i avencs. Precisament en un d’aquests espais hi trobem el Celler Dosterras, propietat del mexicà Fernando Grajales i que va iniciar aquesta aventura l’any 2013. A aquesta...
LLEGIR MÉS
TIERRA BRAVA EVOLUCIONA EL CONCEPTE
El restaurant Tierra Brava promet emocions gastronòmiques per tots aquells i aquelles que s’atreveixin a creuar les seves portes. El projecte de ‘Somos Esencia’ ha renovat la seva proposta culinària, un al·licient a la que s’hi sumen aspectes de millora dins el local situat dins del Mercat del Ninot, en ple centre de la ciutat […]...
LLEGIR MÉS

Troba Hotels & Restaurants Gourmand

El mapa et mostra els establiments més propers a la teva ubicació actual, si vols ampliar la teva recerca pots fer-ho amb el buscador, per províncies o desplaçant-te pel mapa
Restaurants
Hotels
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading

El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. …

És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en…

La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de…

Des de l’any 1989, José Ángel Rodríguez, oriünd de Galícia, ofereix en aquest restaurant situat a peu de carretera, a uns pocs quilòmetres del nu…

Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el su…

Per vegades que un hagi menjat al restaurant Grand Véfour de Paris, considerat com un dels millors de França, entrar de nou en ell sempre impress…

Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des …

Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant …

Entre els restaurants modernistes del barri gòtic de Barcelona, El Gran Cafè, propietat del Grup Cacheiro, és tot un clàssic. Conserva amb pulcri…

És el restaurant de l’arthotel****Q, sota la direcció també dels germans Ferré. Està situat a la planta noble de l’hotel, amb entrada independent…

Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa…

Nou Moderno va obtenir en el 2015 el guardó en la categoria de Restaurants dels premis d’Enoturisme de Catalunya de la Generalitat, Hereu de la l…
Resize the map
BUSCADOR
Escriu el nom de l'establiment, província o paraula clau i fes click a "Buscar"
PROVÍNCIES
Si desitges acotar la recerca pots marcar una o més províncies
Loading
We couldn't find any results!

Restaurants Premiats x la Guia Gourmand – Any 2022

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, el Restaurant de l’Any

Hotels Premiats x la Guia Gourmand – Any 2021

Anualment la Guia Gourmand designa amb estrictes criteris, tenint en compte la trajectòria i la bona feina dels establiments, l’Hotel de l’Any
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross