El restaurant Moraima, de Cambrils ha reobert les seves portes, després d’uns mesos de tancament i d’un canvi de propietat. Amb la il·lusió i entusiasme que els caracteritza, Emiliano i la seva esposa Isabel van comprar el restaurant Moraima, de Cambrils estiu de 2018, sumant-se als que ja tenien: Puerto Madero i Al Lamborghini (darrerament també La Cuina del Tano).
A l’esquerra han situat la cafeteria bar “Bread & Fast” que en qualsevol hora del dia ofereix servei de tapes i pizzas. A la dreta queda el restaurant que gaudeix d’una decoració preciosa, de luxe, amb grans quadres avantguardistes, vistoses i grans llums i el contrasts del blanc i gris en les parets, combinant amb la fusta clara.
El personal el constitueix un equip jove i cordial. A la cuina, com a xef trobem a Alberto Arbelaez que presenta una molt amplia oferta culinària, que recull plats dels altres restaurants del Grup en la línia de cuina italiana, argentina i mediterrània, sense oblidar l’oriental, en format capaccios, tatakis i tartars.
La carta comprem els apartats entrants calents, entrants, freds, amanides, tartars, tatakis, peixos de Moraima, carpaccios, pastes, risottos, carns i postres, a més de la carta infantil. El celler té més d’una quarantena de vins nacionals i internacionals.
Especialitats de la casa:
- Carpaccio de filet de vedella amb ruca, encenalls de parmesà i gelat al foie: 11,50 €
- Orada o llobarro al forn amb verdures, 13,50
- Pota de pop a la gallega amb tocs allioli, 18,00 €
- Risotto cremós d’espàrrecs i gambes: 11,50 €
- Caneló gegant de marisc: 11,50 €
- Pizza Emiliano: 13,50 €
- Entrecot de Nebrasca: 28,00 €
- Filet Angus amb foie a la planxa amb guarnició: 24,50 €
- Tiramisú: 5,50 €
- Menú Fusió migdies, de dilluns a divendres: 15,50 € Dissabte i festius: 19,50 €
- Menú Moraima: 23,50 €
- Menú "Chuletón": 35,00 €
Av. Països Catalans, 1 (43850) Cambrils. Tel.: 977 792 821. Horari: De 13,00 a 20,00 i de 20,00 a 23,00. No tanca. Aire condicionat. Terrassa www.moraima cambrils.com