width=

Un cop més, el xef amb estrella Michelin amb el seu Deliranto, de Salou, ens sorprèn espectacularment deixant-nos bocabadats, amb un singularíssim nou mini restaurant: Mind & Travel Room, entre el Cook and Travel i el Deliranto, obert aquest any 2021, en el qual ofereix una experiència única.

 width=

Només 2 taules aïllades per a 4 o 6 comensals cadascú per viure una nova experiència audiovisual i gastronòmica única i aluciant.

 width=

S'apaguen els llums i la taula cobra vida: so i imatges envaeixen el fosc habitacle i comença el festival gastronòmic al·lucinant en el qual sabors, textures i gustos, occidentals i orientals sense oblidar Sud-amèrica combina amb els mil i un colors musicalment coordinats.

 width=

Pep Moreno presenta i explica cada servei que en total són 9, tant en el context en què es mouen com en el contingut i elaboració de cada plat que poden variar diàriament en aquesta sorprenent experiència gastronòmica audiovisual.

 width=

Un menú que no s'oblida, cal se suma l'ambient recreat i el servei personalitzat ofert: Comencem amb l'aperitiu de Sancho i En un lloc de la Mancha. Segueix Dies de pícnic; Ens anem a bosc; Llacuna de Nenúfars, Solcant el mar i L'època renaixentista i l'art. Finalitzem amb “Abrásame” i Els planetes. Tot això regat amb un bon Ribeiro.

 width=

La imaginació i creativitat de l'xef no té límits i en els ingredients no falten ostres, pop, caviar, gaspatxo, suflé, biquini, ceviche, vieires, carpaccio, arròs, ternasco, etc.

 width=

En concret el menú degustat començava amb un aperitiu amb “chicharrón” de porc ibèric amb xocolata i taronja, oliva Camamilla esfèrica i galeta de parmesà i pebre vermell; continuava amb calamar 100% by Deliranto; el gaspatxo amb anguila fumada i la seva incògnita; brioix de tòfona i Morbiere; bola de “choux” de parmesà amb caviar Calvissius; “sam” de Sardina i vinagreta de kimchy; “oconomiyak”i; suflé de rossinyols; risotto de múrgoles; ceviche de Corina i aire de llimona verda; ostra en tempura amb salsa tàrtara; carpaccio de vaca amb escuma de pesto; vieires Miró; pop Picasso; bistec tàrtar amb foie; lletó a baixa temperatura en brasa; ninyoyaki de xocolata i vainilla; planetes en bombonera.

 width=

Senzillament al·lucinant l'experiència audiovisual i culinària d'aquest nou projecte d'alta gastronomia, pels millors paladars gormand; el preu és de 150 € per persona per a taules de 2 i 120 € per persona per més de 3 comensals.

L'accés és per l'hotel Regente Aragón, i se situa a la fi de l'hall a la dreta.

 

Carrer Llevant, 5 (43850) Salou. Tel .: 977 35 07 07. No tanca. Horari: de 13,00 a 14,00 i de 20,30 a 23,00 hores. Master Card, 6000 i Visa. Aparcament. info@restaurantcookandtravel.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross