M'agraden molt els rostits i en aquest rostidor d'Igualada sóc molt feliç assaborint el garrí i el lletó al forn a l'estil de Castella. Estan riquíssims, igual que la costella i altres carns que a les brases prepara aquest emblemàtic establiment d'Igualada. Disposa de diversos menjadors de rústica decoració i el servei és molt amable i entregat. El vi de la casa és de Ribera del Duero. El recomano als amants dels bons rostidors i carnívors, ja que estimo, després de diverses visites, que és un dels millors de Catalunya.

EQUIPO

Va ser el 2 gener 1981 quan va obrir per primera vegada les seves portes aquest  negoci familiar i acollidor, que inicialment va ser  conegut per la seva especialitat en truites amb més de 40 varietats diferents i més tard es va sumar la carn a la brasa feta davant dels clients per no enganyar ningú, destacant la costella gallega a la pedra. Actualment amb el seu forn de llenya delecten comensals d’Igualada i comarca amb el garrí amb la Marca de Qualitat de Segòvia i el lletó amb la Indicació Geogràfica Protegida de Castella i Lleó, fets a la llenya. Des de 2011 pertany a l’Associació de Asadores de Lechazo de Castella i Lleó i al novembre de 2012 fou l’establiment premiat amb el Premi Nacional de Gastronomia Plat d’Or 2012 per la trajectòria al llarg dels anys. Pertanye a la prestigiosa Chaine de Rotisseurs. Per degustar una bon rostit cal una reserva amb 4 hores d’antelació.

La cap de cuina és Celia Martos Holgado i dirigeix la sala Fernando García Martos. El menjador és d’estil rústic, fonda, i consta d’un saló a la planta baixa per a 28 comensals i dos salons al primer pis per a 30 i 55 comensals. El celler té unes cinquanta referències i està a cura d’Ana Isabel López González.

Entre les especialitats actuals de la carta cal destacar el pernil Ibèric de Joselito, 20,65; espàrrecs DO Navarra amb maionesa, 10,30; menestra de verdures de Navarra, 9,00; patates de pobre amb ous de corral i encenalls de pernil, 9,80; botifarró de Burgos, 6,60; sopa castellana, 6,60; truites vàries, 4,40/8,50; garrí Marca Garantia Segòvia, 20,90; ¼ de lletó IGP Castella i Lleó (2 persones), 39,60; mitjana Gallega a la Pedra, 41,00/kg; costelletes de lletó a la Brasa, 18,75; filet ibèric d’Aracena (Huelva) amb encenalls de parmesà, 15,60; pasta de full amb nata 4,50; i crema catalana, 3,85.

 

Av. Doctor Pasteur 45. (08700). Tel.: 93 804 33 51. Horari de 9,00 a 01,00 h. Tanca diumenge nit. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 2 menjadors privats per a 30 i 55 comensals. asadormesonelabuelo@gmail.com Web: www.asadormesonelabuelo.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross