El xef tarragoní Carlos Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral. En aquesta vella casa del segle XV, que conserva les seves arcades, ens ofereix una cuina imaginativa sense perdre de vista les arrels de la cuina tradicional i la voluntat de proporcionar sensacions al comensal.

MENJADOR.JPG

La carta canvia parcialment cada setmana, però manté els plats més significatius, que varien anualment. A l’esquerra presenta les elaboracions de temporada mentre que a la dreta hi ha l’oferta de tot l’any. Cal deixar-se aconsellar pel patró que explica amb verdader entusiasme i dedicació les possibilitats de compondre un menú degustació segons els gustos i preferències dels comensals.

EQUIP

El celler està ben assortit i inclou unes 150 referències innovadores del mercat, amb interessants novetats de les comarques tarragonines. El vi de la casa varia freqüentment amb vins de la DO Tarragona a partir de 9,50 euros la botella.

Entre les especialitats que hi podem degustar actualment cal destacar el carpaccio de gambes vermelles, amb oli de nous, sal de carbó i xips de iuca, 19,80; bombes de tinta i bacallà, amb vieira a la planxa i fons de crema de gamba de Tarragona, 17,05; coca de pa de sègol amb anxoves, verdures a la graella i formatge de l’Albió gratinat i cordó d’olivada, 15,40; foie curat a la sal amb les seves confitures poc comunes, 18,15; supremes de rèmol a la fina crema de romesco de Tarragona amb calamar de platja i fesols de Santa Pau, 20,63; canelons cruixents de cua de bou amb reducció de vi negre del Priorat, 18,43; i a l’hora de les postres, la copa de crema de iogurt amb mandarina fresca, caramel de mandarina i gelat de cítrics amb verdures, 7,15; coulant de xocolata negra amb gelat de cafè exprés, 7,15; mousse de xocolata blanca amb cor de confitura de tomàquet verd amb gelat de maracujà, 7,15.

També ofereix un Menú per 25,00 euros i un Menú degustació per 42,00. La Guia Gourmand li atorga una qualificació de 8,25/10 que el situa entre els millors restaurants de Tarragona.

Misser Sitges, 13 (43003) Tarragona. Tel.: 977 21 80 40. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge i dilluns. Capacitat per a 55 comensals. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@restaurantarcs.com. Web: www.restaurantarcs.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross