width=

Gessamí Caramés, nascuda a l’Ametlla de Mar l’any 1992, és la pastissera i copresentadora del programa de sobretaula Cuines de TV3. Ha treballat amb Michel Guérard, Martín Berasategui i altres grans xefs. Ara publica a Cossetània el manual Meleta de romer en el que presenta tota mena de receptes fàcils, complexes, nacionals i internacionals. El lector pot tenir en aquest llibre un procés d’aprenentatge escalonat, començant per les receptes més fàcils fins a les més complexes i sofisticades. També ensenya postres tradicionals, pans, brioixos, pastisseria americana i begudes, sense oblidar opcions sense gluten, lactosa i de baixes en calories.

Actualment la Gessa està participant e diversos projectes gastronòmics.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross