Un any més el nostre pas per aquest restaurant de Calafell, que és tot un clàssic i la màxima referència gastronòmica ara com ara a aquesta població ha estat plenament satisfactòria.

En un marc d'elegància i confort, amb una distingida decoració amb quadres mariners de gran mida que predisposen al comensal a l'àpat amb productes del mar, hem degustat com aperitiu per obrir boca una fritada de peix, marisc i ceba; a continuació un pica a base de tallarines saltades, amanida de salmó fumat i gambes, cigrons amb calamarsets i un excel·lent pernil ibèric de gla Jabugo.

COMEDOR

I com a plats forts, el rèmol a l'all cremat i llobarro a la planxa; a l'hora de les postres, coca de cabell d'àngel i taronja; pa de pessic de taronja amb xocolata i mel i mató; tot això regat amb un albariño Martín Codax.

RAMON I JULIÀ

Ramon Guasch Victory, la tercera generació de la família, està ja al capdavant dels fogons d’aquest restaurant, com a xef. Els seus pares, els propietaris, segueixen ajudant-lo, Julià Guasch, al seu costat a la cuina com sempre, i la seva mare, Carme, dirigint el menjador.

IMG_3951 copia

Afortunadament, la línia de cuina elaborada continua sent la mateixa: una cuina autòctona i autodidacta per als clients addictes al local que gaudeixen amb els peixos i mariscs de la zona com a protagonistes de les seves suculentes realitzacions culinàries. L’establiment té més de 50 anys i hi continuem trobant, molt ben elaborades, les receptes típiques dels pescadors, entre les que destaca l’exquisit arrossejat tradicional de Calafell, 37,00 i els suquets. I la rebosteria casolana és també boníssima. Servei familiar i amable.

El 1995 la Generalitat li va atorgar el Diploma del Turisme de Catalunya, en reconeixement a la bona feina feta durant tant de temps. Carta de vins amb 180 referències, a càrrec del sommelier Jorge Bosque. 5 varietats de pa d’elaboració pròpia. De l’extensa oferta de plats a la carta poden destacar com especialitats el tataki de tonyina sobre tomàquet impregnat de teriyaki i patates nipó, 22,00; amanida fresca de pop, 13,50; arròs melós de sipions, gambes i cloïsses (arròs negre), 27,00; fideus amb llamàntol, 32,00; suquet d’escórpora, 30,00; “all cremat” de turbot, 30,00; rapet al safrà, 28,00; gratinat de fruits vermells, 9,50; catanies, 5,00; assortiment de gelats i xarrups, 7,50; tarta tatin de poma, 6,50. Menú, 37,00. Menú degustació, 45,00. Vi de la casa: De Moy xarel·lo DO Pendedès, 15,00.

Vilamar, 67. (43820) Calafell. Tel.: 977 69 13 41. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts nit i dimecres (excepte estiu); del 7 al 13 de gener i del 2 al 25 de novembre. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat per a 60 comensals. Correu electrònic: info@masiadelaplatja.com. Web: www.masiadelaplatja.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross