Situado al lado de la autovia de Reus a Tarragona, a poco más de 2 kms. del casco urbano de la capital del Baix Camp, el restaurant Masia Crusells, uno de los más clásicos y veteranos de la comarca, viene ofreciendo desdel año año 1970 en el que los hermanos Miguel Brea lo abrieron una cuina propera, sana, tradicional i mediterrània.
Situat al costat de l'autovia de Reus a Tarragona, a uns 3 kms. del casc urbà de la capital del Baix Camp, el restaurant Masia Crusells, un dels més clàssics i veterans de la comarca, ve oferint, des del any any 1970 en què els germans Miguel Brea el van obrir, una cuina propera, sana, tradicional i mediterrània.
Per a ells la cuina és l’espai més important i valorat de l’establiment. En ella utilitzen la tècnica i les noves tendències com a eina i mai com un fi en si mateix, respectant molt la materia prima i, per això, deixen que els aliments mostrin tota la seva personalitat i essència.
Els xefs són Mariano i Guillermo Miguel Brea, mentre que els altres tres germans, Jose, Fernando i Jesus son els directors de sales. El restaurant disposa a l’entrada d’un ampli bar que dóna pas als varis menjadors menjadors, que tenen una decoració clàssica i modernista. La capacitat és per a fins a 300 comensals.
El celler, és també molt ampli i té un nombre molt important de vins i caves. La carta de vins inclou unes 300 referències. Per la seva capacitat, bona cuina i bon servei, cal destacar que la Masia Crusells treballa molt tot tipus de banquets i celebracions al llarg de tot l’any. Disposa d’un gran aparcament i té també un hotel de 4 estrelles al costat del restaurant que porta el nom de Brea’s.
En temporada, des de la segona quinzena gener a mitjans d’abril, ofereix la tradicional calçotada.
Entre les especialitats de la carta destaquen canelons gratinats, 11,00; còctel tropical de marisc, 16,00; escudella catalana, 12,00; esqueixada de bacallà, 15,00; Bunyols de bacallà, 10,00; ous fregits amb gules i allets tendres, 12,00; cargols a la llauna, 14,00; llobarro al forn, 19,00; llenguado a la meunière, 26,00; 16,00; arròs caldos de llamantol, 26,00; espatlla de cabrit al forn, 26,00; estofat de vedella amb bolets, 16,00; maduixes amb nata, 5,00; crema catalana, 5,00. Vi de la casa: Montsant.
Autovia/Reus-Tarragona km. 1. (43204). Tel: 977 75 40 60. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00 hores. No tanca. Master Card. 6000. Visa. Aire condicionat, aparcament i 4 menjadors privats per fins a 300 comensals. Correu electrònic: masiacrusells@gmail.com. Web: www.masiacrusells.com