Situat en la carretera que va de la Selva del Camp a Constantí, en un paratge agrícola, tranquil i aïllat, trobem aquest establiment turístic inaugurat l’any 2003, que ha recuperat un preciós edifici modernista, construït el 1922.
Rehabilitat per l’arquitecte Ángel García a començaments de l’any dos mil, es va convertir en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme i està considerat Hotel Monument.
Disposa de 24 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús i assecador de cabell. Té habitacions per a discapacitats. El preu habitació doble és, segons temporada, de 105/145 euros/dia.
Cada habitació està dedicada a un arquitecte d’aquest estil arquitectònic. Molt tranquil i relaxant, ideal per descansar en un marc de qualitat, confort, cuina i personalitat. El dirigeix Dolors Carnicer amb el suport de Salvador Gras.
Compte amb 3 salons de convencions, aparcament, jardí, piscina exterior i piscina climatitzada coberta en el spa, amb sauna, jacuzzi i gimnàs. Darrerament ofereix noves terrasses i noves pistes de paddle amb la fundació del club de paddle.
A destcar el Restaurant La Gigantea, que ofereix una línia de cuina creativa mediterrània d’autor, amb el xef Victor Fontelles. El menjador, que és molt agradable, lluminós i amb una decoració moderna i actual, el dirigeix Emilio Pérez.
El celler, sota la supervisió del sommelier Gedion Debere, guarda més de 200 referències de vins, caves i champagnes. El vi de la casa és el Nona (DO Priorat), 22,00. Entre les seves especialitats cal citar el tàrtar de salmó marinat amb blinis i crema d'anet, 19,50; filet ibèric saltat amb freginada de tomàquet i pebrots i xile xipotle fumat, 19.50; tac de tonyina vermella amb micro samfaina a l'estil oriental i maionesa de taronja, 19,00; i sorbet de mojito amb gelatina de rom cola, 7,50. Ofereix un menú per 25,00 euros i dos Menús degustació per 66/99 euros.
Tota una referència gastronòmica a les comarques tarragonines. Han incorporat una nova sala Chill Out per a l’estiu i han obert el 2º restaurant La Era: Un restaurant amb cuina vista on sota reserva es realitzen els més exclusius sopars degustació.
Camí de la Serra, 52 (43470) La Selva del Camp. Tel.: 977 76 63 33. Fax: 977 76 63 36. No Tanca. American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: hotel@maspassamaner.com. Web